Italské radosti

Autor Maeve Haran

E-kniha
Italské radosti - Maeve Haran Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Překrásné jaro strávené na jihu Itálie vám může nebezpečně stoupnout do hlavy. Obzvlášť, když jste doma nechala nesnesitelného manžela, před očima všech se vám zhroutila milovaná firma, prcháte před matkou, která se do všeho plete a neustále se vám snaží řídit život, nebo vám bolestnou ránu zasadila manželova nevěra se slečnou, jež by mohla být… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Překrásné jaro strávené na jihu Itálie vám může nebezpečně stoupnout do hlavy. Obzvlášť, když jste doma nechala nesnesitelného manžela, před očima všech se vám zhroutila milovaná firma, prcháte před matkou, která se do všeho plete a neustále se vám snaží řídit život, nebo vám bolestnou ránu zasadila manželova nevěra se slečnou, jež by mohla být jeho dcerou.

V hájích, které se táhnou na okolních svazích, dozrávají pod jižním sluncem citrony, mezi stromy probleskuje stříbrná hladina Středozemního moře a mezi ráznou Angelou, živou a společenskou Sylvií, neprůbojnou Claire i šedou myškou Monikou se rozvine přátelství, díky němuž každá z žen začne rozkvétat zcela nečekaným způsobem.

Příběh je plný nezapomenutelných aktérů, mezi nimiž nechybí jízlivý velikán moderního umění, který obývá vedlejší dům, ani dychtivý gigolo, jehož nemůže odradit ani čtyřicetiletý věkový rozdíl. Nový román Maeve Haran vám vtipně a zábavně vyloží důvody, proč je dobré se jednou za čas tak trochu zbláznit!

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
456
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Sona registrovaný uživatel

    Maeve píše hlavně pro starší ročníky. Její 4 hrdinky v Itálii, které se navzájem neznají a sejdou se tam "náhodou" mají okolo 60 let, což je zhruba věk Maeve Haran, takže se dokáže vcítit do jejich myšlení. Díky novému prostředí, různorodosti povah apod. se dozvídají mnohé o sobě samých. Maeve se snaží naznačit, že čas ještě nevypršel a je možné začít znovu a lépe, aniž by člověk musel procházet rozvodem či změnou práce. Četlo se opravdu velmi dobře, napínavě a svižně napsáno, jen prvních cca 30 stran je rozehřívacích :)

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908470

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Itálie, město romance. O tom je tato kniha. Jenom samá romantika a krása. Příjemné oddechové čtení, u kterého se opravdu nenudíte.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908470

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kdo nic nečeká nebude zklamaný. Jednoduché, příjemné čtení, které není ničím originální. Ze začátku trochu nuda, musíte vydržet, nakonec se to rozjede.

    Kniha, Baronet, 2018, 9788026908470

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda