Nebe je naše

Autor Luke Allnutt

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Rob Coates v životě dosáhl všeho, po čem toužil. Je úspěšný, šťastně ženatý a má báječného synka, s nímž je každý den plný dobrodružství. Poté však jeho rodinu zasáhne nelítostná nemoc a vše změní. Rob se ocitne na dně a nedokáže překlenout propast, jež ho náhle odděluje od jeho života. Jedinou útěchu nachází ve fotografování míst, která navštívil… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rob Coates v životě dosáhl všeho, po čem toužil. Je úspěšný, šťastně ženatý a má báječného synka, s nímž je každý den plný dobrodružství. Poté však jeho rodinu zasáhne nelítostná nemoc a vše změní. Rob se ocitne na dně a nedokáže překlenout propast, jež ho náhle odděluje od jeho života. Jedinou útěchu nachází ve fotografování míst, která navštívil se synem. Pomůžou mu vzpomínky na šťastné chvíle dojít odpuštění?

Sdílet 0

Nakladatel
Plus
datum vydání
1.03.2018
isbn
978-80-259-0810-5
Počet stran
352
datum dotisku
5.03.2018
ean
9788025908105
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Táňa Brňáková Táňa Brňáková

    Autor pro svůj příběh vybral citlivé téma, které nejde jen tak s klidným srdcem přejít. Jako čtenář ho v mysli musíte prožít a tím vás jeho odkaz zasáhne ještě více. Čím více se v příběhu budete blížit konci, tím více se mu budete chtít vyhnout, takže se ocitnete v „začarovaném kruhu“, ke kterému doporučím balíček papírových kapesníků.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Hlavní hrdina Rob je šťastně ženatý, má rodinu, práci, která ho baví a nic mu nechybí. Až do doby, než do rodiny přijde nemoc. Vše se v rodině změní, Robův život se zhroutí a jedinou jeho útěchou je fotografování míst, která navštívil se synem. Smutný příběh, který zahraje na Vaše emoce. Příběh plný lásky, citu, dojetí. Zvláště pro ty, kdo mají děti, to bude hodně náročné čtení. Kniha se čte dobře, ale mám k ní několik výhrad. Nemám ráda, když se na začátku knihy dozvíte, jak to vlastně celé skončí, takže už Vás toho moc nepřekvapí. Některé situace v knize mi vadily, že bylo jasné, kam se chce autor dále ubírat. Bylo to předvídatelné a vadila mi některá klišé. Navíc hlavní postavy mi byly značně nesympatické, tak jsem se nemohla do příběhu úplně ponořit a maximálně to prožít. Každopádně velice silné téma a pokud máte rádi srdceryvné příběhy, určitě po knížce sáhněte. 3,5*/5*

    Kniha, Plus, 2018, 9788025908105

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Kristínová registrovaný uživatel

    Krásný srdceryvný příběh. Příběh, který mě chytil za srdce a který vás donutí k přemýšlení, k přemýšlení o tom, že zdraví máme jen jedno a měli bychom si ho vážit. Příběh plný lásky. Nevím co k tomu víc napsat... nemám slov.

    Kniha, Plus, 2018, 9788025908105

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda