Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 - Julia Childová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Experiment s láskou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1299 Kč dárek zdarma v hodnotě 398 Kč

Experiment s láskou

''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

''This isn''t just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it''s a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero who''d gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy'' A. A. Gill, The Times

Sdílet

Nakladatel
Penguin
Rozměr
130 x 199 x 35
datum vydání
24.11.2011
ean
9780241956465
Počet stran
784
Hmotnost
538 g
jazyk
angličtina
Vazba
měkká vazba
Vydání
1
isbn
978-0-241-95646-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 384 Kč Nápověda