0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
A beautiful new edition of the beloved cookbook capturing the spirit of Julia Child''s debut TV show, which made her a star and is now featured as the centerpiece of Max''s Julia. The French Chef Cookbook is a comprehensive (Aïoli to Velouté, Bouillabaisse to Ratatouille) collection of more than 300 classic French recipes. By 1963,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Meat, Poultry & Game
-
Crarter's Kitchen
-
The Silver Spoon
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Sobremesa
-
Let's Eat France!
-
Dinner
-
Sweet
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Poškozená Happy Days with the Naked Chef 3 (poškozená)
-
Crumbs
-
Padella
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Asian Pantry
-
At My Italian Table
-
World Atlas of Coffee
-
Ottolenghi COMFORT
A beautiful new edition of the beloved cookbook capturing the spirit of Julia Child''s debut TV show, which made her a star and is now featured as the centerpiece of Max''s Julia. The French Chef Cookbook is a comprehensive (Aïoli to Velouté, Bouillabaisse to Ratatouille) collection of more than 300 classic French recipes. By 1963, Julia Child had already achieved widespread recognition as the bestselling author of Mastering the Art of French Cooking, but it wasn’t until her television debut with The French Chef that she became the superstar we know and love today. Over the course of ten seasons, millions of Americans learned not only how to cook, but how to embrace food. The series completely changing the way that we eat today, and it earned Julia a Peabody Award in 1965 and an Emmy Award in 1966. From that success came The French Chef Cookbook, Julia’s first solo cookbook, written with all the wit, wisdom, and joie de vivre for which she is rightly remembered. Organized by episode—”Dinner in a Pot,” “Caramel Desserts,” “Beef Gets Stewed Two Ways”—the book, like the television show on which it is based, is a complete French culinary education, packed with more than 300 delectable recipes—including timeless classics like Cassoulet, Vichyssoise, Coq au Vin, Croissants, and Chocolate Mousse. The definitive companion to Julia''s groundbreaking television series, The French Chef Cookbook is now available in a beautiful new edition, sixty years after Julia first took to the airwaves.
- Nakladatel
- Random House
- Rozměr
- 237 x 189 x 40
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 496
- Hmotnost
- 1158 g
- isbn
- 978-0-593-53747-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 21.11.2023
- ean
- 9780593537473
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE