Vyznejte se v dědickém řízení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Téměř každý se musí někdy v životě vypořádat s úmrtím blízké osoby. Tato smutná událost s sebou však přináší i právní následky. Nový občanský zákoník se je snaží poměrně podrobně upravit tak, aby se během nesnadného období projevilo co nejméně starostí a problémů s pozůstalostí. Navíc přináší nové možnosti, jak lze upravit své záležitosti pro… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Téměř každý se musí někdy v životě vypořádat s úmrtím blízké osoby. Tato smutná událost s sebou však přináší i právní následky. Nový občanský zákoník se je snaží poměrně podrobně upravit tak, aby se během nesnadného období projevilo co nejméně starostí a problémů s pozůstalostí.

Navíc přináší nové možnosti, jak lze upravit své záležitosti pro případ smrti. Novinkou je například snaha chránit přání a vůli zesnulého a nadřadit je zájmům pozůstalých. Dále pamatuje na situace, kdy budeme chtít uspořádat své věci již před smrtí, ale také na ty, které by se v budoucnu mohli jevit jako sporné.
Abyste se nemuseli prokousávat množstvím paragrafů, naleznete veškeré praktické záležitosti týkající se dědického řízení v publikaci Vyznejte se v dědickém řízení.

Sdílet 0

Nakladatel
BizBooks
jazyk
čeština
Počet stran
64
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Jaroslava Slowiková registrovaný uživatel

    Přečteno na jeden zátah, ale chybělo mi víc informací k otázce dědictví a insolvence.

    Kniha, BizBooks, 2014, 9788026502180

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda