Nový občanský zákoník - Dědické právo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Všechno, co potřebujete vědět o občanském právu! Řada populárně naučných publikací komplexně pokrývající celou problematiku upravenou novým občanským zákoníkem je určena hlavně čtenářům, kteří nejsou právními odborníky, ale potřebují se orientovat v nové právní úpravě.  Co přinesla praxe během tří let používání nového občanského zákoníku do… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Všechno, co potřebujete vědět o občanském právu! Řada populárně naučných publikací komplexně pokrývající celou problematiku upravenou novým občanským zákoníkem je určena hlavně čtenářům, kteří nejsou právními odborníky, ale potřebují se orientovat v nové právní úpravě. 
Co přinesla praxe během tří let používání nového občanského zákoníku do dědického práva? Orientujte se! Převratné změny se dotkly úplně každého! Seznamte se s možnými pořízeními pro případ smrti – tedy se závětí a dědickou smlouvou či novým institutem odkazu.

Novou úpravou prošel i povinný díl náležející nepominutelným dědicům. Pozornost věnujeme také otázkám vydědění nebo přechodu pozůstalosti na dědice a vysvětlíme nabytí dědictví, správu pozůstalosti a její soupis, potvrzení a rozdělení pozůstalosti i problematiku dluhů přecházejících na dědice. Poslední část zaměřujeme na problematiku zcizení dědictví.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora