Vypoťte své modlitby E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mezinárodně uznávaná pohybová a divadelní umělkyně Gabrielle Roth v knize Vypoťte své modlitby přináší průlomové vhledy, založené na celoživotní výuce osobního a duchovního vývoje, jež nám mají pomoci rozvinout vlastní extatický potenciál. Kniha je průvodcem pěti univerzálními rytmy, které jsou katalyzátorem hlubinného pohybu naší duše. Každý z… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezinárodně uznávaná pohybová a divadelní umělkyně Gabrielle Roth v knize Vypoťte své modlitby přináší průlomové vhledy, založené na celoživotní výuce osobního a duchovního vývoje, jež nám mají pomoci rozvinout vlastní extatický potenciál.

Kniha je průvodcem pěti univerzálními rytmy, které jsou katalyzátorem hlubinného pohybu naší duše. Každý z nich je praktickým nástrojem probouzení, který nám umožní tančit na hraně, překračovat hranice a transformovat utrpení v umění a umění v uvědomění.

PLYNUTÍ je rytmem ženských mysterií. STACCATO zkoumá mužská mysteria. CHAOS nás všechny vyzývá k integraci těchto principů do proudu naší osobní energie. LYRIKA je rytmem transu a seberealizace. V KLIDU, matce všech rytmů, hledáme útočiště v prázdnotě, která se nachází v každém z nás.

Kniha Vypoťte své modlitby je plná užitečných, provokativních a praktických instrukcí, nabízí zcela nový pohled na architekturu duše a odhaluje prosté a zároveň hluboké metody integrace duchovní praxe do každodenního života.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
297
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 185 Kč Nápověda