Sedm darů menopauzy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života. I když si dnešní ženy cestu menopauzy více uvědomují a aktivněji se podílejí na jejím mapování než předchozí generace, mnohé z nich stále ještě menopauzu nepovažují za období důležité psychologické a duchovní transformace.   Tato kniha směřuje dál… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života. I když si dnešní ženy cestu menopauzy více uvědomují a aktivněji se podílejí na jejím mapování než předchozí generace, mnohé z nich stále ještě menopauzu nepovažují za období důležité psychologické a duchovní transformace.

 

Tato kniha směřuje dál než jen k návalům horka a dostává se k samému srdci cesty středního věku. Pomáhá ženám najít jedinečný hlas a říkat pravdu v období hnutí #MeToo a #ChurchToo. Cheryl Bridges Johnsová coby moudrá duchovní průvodkyně, farářka a teoložka rozlišuje sedm zásadních vývojových úkolů a dává ženám praktické návody, jak se jich mohou chopit. Povzbuzuje je, aby na úkoly nahlížely jako na dary tohoto životního období, kdy zažívají mimořádnou fyzickou, emocionální a duchovní transformaci.

 

Vřelým a konverzačním tónem pomáhá Cheryl ženám načrtnout směr do budoucnosti a vede je k obnovení pocitu vlastní identity, k jasněji směřující životní vizi a hlubší spiritualitě. Každá kapitola obsahuje otázky navádějící k osobní reflexi i otázky k zamyšlení pro reflexi skupinovou.

Sdílet 0

Nakladatel
Maitrea
jazyk
čeština
Počet stran
204
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 245 Kč Nápověda