4.0 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech mobi PDF ePUB
212 Kč s DPH
Jsme transparentní
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Domácí řeznická kuchařka
-
Grilování
-
Grilujeme po česku
-
Domácí špajzka
-
Domácí sýry
-
Gastrosexuál
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
-
Udírny
-
Zdravé pomazánky
-
Kuchařka z rybářské chaty
-
Zvěřinová kuchařka
-
MATLA - Kuchařka pro děti
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Zdravé svačiny do školy i do práce
-
Udírny a zahradní krby
-
Upečeno s láskou
-
Jedlé dárky od rebarboraskitchen
-
Roman Staša: Matla
-
Mámy u plotny
-
Kouzlo domácí pekárny
-
Jižanská kuchařka
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 8 hodnocení čtenářů
5× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
-
Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
V této knížce jsem našel všechny potřebné informace a recepty ohledně uzení a nakládání masa.OK.
Přečíst více -
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velká spokojenost s obsahem, vřele doporučuji.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE