Sedm způsobů jak se radovat z jídla E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyně a kromě úryvků z deníku kuchaře na cestách… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyně a kromě úryvků z deníku kuchaře na cestách se můžete těšit i na praxí prověřené poctivé recepty. Zkrátka zapomeňte na všechno kolem a udělejte si jednoduché a dobré jídlo!

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jan Jícha registrovaný uživatel

    velmi dobré, ale já jsem masožravec

    Kniha, XYZ, 2021, 9788075978820

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda