Velkým dětem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha Velkým dětem nabízí čtenářům pohlazení po duši, které může pomoci najít cestu ke šťastnému životu prožitému ve zdraví. Prostřednictvím drobných příběhů ukazuje běžný život, plný pochyb, nedorozumění a nedůvěry. Nabízí ale také možnosti, jak se s životními obtížemi vypořádat, jak si ze svého života vytvořit místo, které máme rádi. Jak… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha Velkým dětem nabízí čtenářům pohlazení po duši, které může pomoci najít cestu ke šťastnému životu prožitému ve zdraví.

Prostřednictvím drobných příběhů ukazuje běžný život, plný pochyb, nedorozumění a nedůvěry. Nabízí ale také možnosti, jak se s životními obtížemi vypořádat, jak si ze svého života vytvořit místo, které máme rádi. Jak dělat radost sobě i jiným.

Celým životem nás provázejí naše myšlenky. Ty, o kterých mluvíme, ale hlavně ty, které se skrývají v naší hlavě a v naší duši. Myšlenky jsou energií – to, jaké máme myšlenky, nás ovlivňuje, dává směr našemu životu a pocitům, které nás provázejí. Prostřednictvím myšlenek dokážeme mnohé změnit. Jen je důležité vědět, čeho chceme dosáhnout.

Tato kniha nám připomíná, že je třeba žít svůj vlastní život, nesrovnávat se stále s někým jiným, a tím žít jeho život. Je třeba věřit sám sobě. Svým pocitům, svému nadání i svým přáním. Je to důležité pro nás, naše děti i naše blízké.

Sdílet 0

Nakladatel
Cattacan
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 200 Kč Nápověda