Umění naslouchat: O co přicházíte a proč na tom záleží

Autor Kate Murphy

E-kniha

Umění naslouchat: O co přicházíte a proč na tom záleží E-kniha

Autor Kate Murphy

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a rozvíjet vztahy. Přesto se zdá, že nikdo doopravdy nenaslouchá, nebo dokonce ani neví, jak na to. Díky tomu se cítíme více osamělí, izolovaní a méně tolerantní než kdykoli předtím. Novinářka New York Times Kate Murphy chce vědět,… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Žijeme ve světě, kde technologie umožňují neustálou digitální komunikaci a nabízí stale nové možnosti, jak navazovat a rozvíjet vztahy. Přesto se zdá, že nikdo doopravdy nenaslouchá, nebo dokonce ani neví, jak na to. Díky tomu se cítíme více osamělí, izolovaní a méně tolerantní než kdykoli předtím. Novinářka New York Times Kate Murphy chce vědět, co se stalo.

Murphy v této fascinující a často vtipné knize vysvětluje, proč nenasloucháme, co to s námi dělá a jak můžeme tento trend zvrátit. Lidsky podává psychologickou, neurovědeckou a sociologickou diskuzi na téma naslouchání a zároveň nás seznamuje se skutečnými odborníky (včetně agenta CIA, moderátorky diskuzní skupiny, barmana, rozhlasového producenta a špičkového prodavače nábytku). Její práce je stejnou měrou kulturní kritikou, vědeckou studií zkoumání i vzrušující výzvou ke změně, která je plná praktických rad a příběhů ze života.

Je čas přestat mluvit a začít naslouchat.

Sdílet 0

Nakladatel
Via
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Denisa Niedermeier registrovaný uživatel

    Skvělá kniha, hezky popsané. Škoda, že nás tohle neučili ve škole. Kéž by nás bylo víc takových co by uměli naslouchat sobě a ostatním. Určitě doporučuji přečíst.

    Kniha, Via, 2022, 9788027702329

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda