5.0 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátech mobi ePUB PDF
Koupit Na produkt nelze uplatnit slevu.
284 Kč s DPH
Běžně 424 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Nejnižší cena před akcí: 424 Kč
Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Brutálné e-knižní sleva? Vše od GRADY se slevou 33 %
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
AKCE Stavba pece na pizzu a chleba
-
AKCE Pivovarnictví
-
České interpretační umění
-
AKCE Šité korálky II
-
AKCE Drátované šperky II
-
AKCE Štědrý bylinářův rok II
-
AKCE Znalcem vína za 24 hodin
-
AKCE Vše, co byste měli vědět o víně....
-
AKCE Svět piva a piva světa
-
AKCE Moderní kuchyně
-
AKCE Bylinky pro děti a maminky 2
-
AKCE Soběstačnost
-
AKCE Deskové a karetní hry
-
AKCE Tlamovci v akváriu
-
Stavba pece na pizzu a chleba
-
AKCE Vydělávání kůží a kožešin
-
AKCE Zamilujte si svou kuchyň
-
Pivo: Co si dát k pití příště
-
Příběhy jihomoravských minipivovarů
-
AKCE Manuál stylu a designu pro každý domov
-
Příručka pro zkoušky elektrotechniků a vedoucích elektrotechniků (sv. 121)
-
Atlas bylin 2
-
Dobrý designér to všechno ví!
-
AKCE Koupelna
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
Kvůli rozsahu jsme se rozhodli titul Umění fermentace pro české vydání rozdělit na dvě samostatné knihy:
Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.
Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE