E-kniha

  • Ihned ke stažení

Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké. Stále více… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.

Stále více pozornosti proto získává tzv. non toxic životní styl – způsob života, který se snaží hledat alternativy k průmyslově vyráběným produktům a co nejvíce využívat možností, které nám nabízí příroda.

Samozřejmě to není tak úplně pohodlné a autorky této knihy z organizace Svět non toxic, si to velmi dobře uvědomují. Nabízejí proto jak úvod do prvních krůčků netoxického životního stylu pro ty, kteří s non toxic teprve začínají, tak i informace pro „pokročilé“, kteří už netoxicky žijí a rádi by se dozvěděli další užitečné informace.

V knize se dozvíte mimo jiné:

• Jakým látkám se vyhýbat a čím je nahradit

• Jak posilovat svou imunitu

• Jak vypadá netoxická kosmetická a vlasová péče

• Jak maximálně ochránit děti před toxickými vlivy

• Jak na netoxickou domácnost

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Kuncová registrovaný uživatel

    úžasná kniha

    E-kniha, CPress, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda