Sůl moře E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zima roku 1945. Čtyři mladí lidé. Čtyři tajemství. Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat. Mezi nimi i Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu. Jmenovala se Wilhelm Gustloff. Přišli každý odjinud, ale… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

Popis

Zima roku 1945.

Čtyři mladí lidé.

Čtyři tajemství.

Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat. Mezi nimi i Joana, Emilia a Florian, jejichž cesty se zkřížily na lodi, která slibovala spásu. Jmenovala se Wilhelm Gustloff. Přišli každý odjinud, ale všechny je žene a pomalu dohání neštěstí, lži a… válka. Když se svoboda zdá na dosah, udeří tragédie. V tu chvíli je naprosto jedno, z které jste země a kultury či jaký je váš společenský status. Všech deset tisíc lidí na palubě bojuje za jedinou věc: Chtějí přežít.

Autorka knihy V šedých tónech se vrací do dob druhé světové války se svým novým románem, jenž líčí jednu z nejhorších – přesto téměř neznámých – válečných tragédií.

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 19 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Šarvaic registrovaný uživatel

    Musím se přidat k ostatním čtenářům chválící tuto knihu. Je to ne moc známý příběh o největší námořní tragédii, ke které stačila tři torpéda ze sovětské ponorky. Krátké kapitoly věnované vždy z jedné postav velmi urychlovaly listování v knize. Dozvíme se jak se hlavní postavy z různých koutů Evropy zasažené válkou dostanou na loď a jaké to bude mít pro ně důsledky. Rozhodně není jen pro mladší čtenáře, ale i těm kdo už mají válečné knihy načtené. Musím pochválit historickou věrnost a nestrannost v popisovaných dějích. Knihu rozhodně doporučuji a už se těším na další počiny autorky.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612945

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Dvořáková registrovaný uživatel

    Nemohla jsem knihu odložit, rozložení do jednotlivých kapitol bylo sestaveno tak, že nešlo přestat číst. Úžasná kniha napsaná velmi poutavě :-).

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612945

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmar Zemanová registrovaný uživatel

    Výborná kniha, stejně jako většina knih této autorky. Má vždy dobře nastudovaný historický podklad a do něj zasazený poutavý děj knihy. Málo známé téma, o kterém jsem se díky knize dozvěděla více.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612945

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Davidová registrovaný uživatel

    Nádherná knížka, 4 životy, 4 příběhy. Četla se mi moc hezky, konec trochu smutný.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612945

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Häusler registrovaný uživatel

    Uzasna knizka! Kapitoly jsou kratke, takze opravdu nejde knizku odlozit. Zajimave tema, silny pribeh a hlavne memento pro nas, ze se vubec nemame spatne.

    Kniha, CooBoo, 2021, 9788076612945

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora