Sedma

Autor Peter Newman

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Osamělá pouť němého hrdiny. Strhující debut z originálního temného světa plného démonů a ztroskotaných létajících lodí. Od doby, kdy se Tulák vydal do Zářícího města s Vesper v náručí a Gaminým mečem v ruce, uplynulo mnoho let.   Svět se změnil. Vesper, kráčející ve stopách svého otce, uzavřela Trhlinu mezi… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osamělá pouť němého hrdiny. Strhující debut z originálního temného světa plného démonů a ztroskotaných létajících lodí.

Od doby, kdy se Tulák vydal do Zářícího města s Vesper v náručí a Gaminým mečem v ruce, uplynulo mnoho let.  

Svět se změnil. Vesper, kráčející ve stopách svého otce, uzavřela Trhlinu mezi realitou a světem démonů, aby zachránila poslední zbytky lidstva. Tím však ve svém světě uvěznila pekelnou hordu i všechny, kteří podlehli démonické nákaze — ať už dobrovolně, či nikoli.  

Nyní nastává nový věk, kdy v cestě k nové, lepší budoucnosti zdánlivě nic nestojí, a Vesper jménem císařství usiluje o spojenectví a mír s démony. To však platí jen do chvíle, kdy se ve svatyni otevřou oči. Sedma se probouzí.

 -----

Přečíst tuto knihu je pro všechny fanoušky klasické vědecko-fantastické literatury naprostá nutnost.
- SciFiNow

Ponořte se do úžasně nápaditého světa okřídlených mečů a rozbitých solárních článků. 
- SFX 

Když jsem se s Newmanem setkal poprvé, byl jsem unesen jeho zralým, suverénním a chytrým stylem psaní. To, že Newmanovy knihy patřily k tomu nejlepšímu, co jsem za poslední dva roky četl, vděčí zvrácenosti jeho světa. Ani Sedma není výjimkou.
- Sfbook.com 

Sdílet 0

série
Tulák 3. díl z 3
Další ze série
1. Tulák
2. Zlo
3. Sedma
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Michal Brettfeld registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poslední díl trilogie završuje příběh Tuláka a dalších ústředních postav. Děj zasazený do světa plného démonů a andělských rytířů má stále své kouzlo, je promyšlený a plný napjatých situací. Není nudná, ani příběhově slabá. Problémy, které s posledním dílem mám jsou způsobeny postavami, které dle mého názoru nedošli k vrcholu své cesty, jsou zmatené a ty, které se staly v příběhu významnějšími jsou otravné a jejich charakter naprosto nevhodný. Koz, není pro tento příběh asi nikdy dost, ovšem všeho moc škodí. Glanc a hrdinství, které z předchozích dílů vyloženě kypěli, jsou prostě ty tam. Abych se vyhnul spoilerům, nechám recenzi velmi obecnou, pouze na závěr dodám, že díl je spíše zklamáním a velkého vyvrcholení se nedočkáte. 3 z pěti za závěr a minulostní vsuvky.

    Kniha, Host, 2019, 9788075777904

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda