Trůn lebek E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Krasijský Trůn lebek zůstává prázdný.   Trůn sestavený z lebek padlých vojevůdců a démonských princů je sídlem cti a prastaré mocné magie, která drží démony v šachu. Z tohoto trůnu chtěl Ahmann Jardir dobýt celý známý svět a vybudovat jednotnou armádu, která by vytáhla do boje a skoncovala s démonskou válkou jednou provždy. … Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Krasijský Trůn lebek zůstává prázdný.
 
Trůn sestavený z lebek padlých vojevůdců a démonských princů je sídlem cti a prastaré mocné magie, která drží démony v šachu. Z tohoto trůnu chtěl Ahmann Jardir dobýt celý známý svět a vybudovat jednotnou armádu, která by vytáhla do boje a skoncovala s démonskou válkou jednou provždy.
Jenže Arlen Sedlák, Tetovaný, se proti tomu plánu vzepřel. Vyzval Jardira na souboj a ten na něj musel přistoupit, aby si zachoval čest. A než aby riskoval porážku, svrhl sebe i svého protivníka ze srázu, čímž obral svět o spasitele a zároveň spustil boj o následnictví, který může Svobodná města Thesy rozdělit.
Na jihu musí Jardirova první manželka Inevera najít způsob, jak zabránit svým synům, hnaným snahou uplatnit nárok na trůn, aby se navzájem zabili a nezavlekli tak svůj lid do občanské války.
Na severu se Leesha Papírova a Rojer Krčma pracně snaží sjednat mezi Angierským a Milnským vévodstvím spojenectví proti Krasijcům dřív, než bude pozdě. V této křížové palbě uvázne Laktonské vévodství – bohaté, nechráněné, zralé na dobytí.
A jadrnci mezitím stále nabírají na síle. Bez Arlena a Jardira se asi nenajde nikdo tak silný, kdo by je zastavil. O osudu těch dvou pohřešovaných mužů možná něco ví jen Renna Sedlákova. Jenže i ta zmizela…

Sdílet 0

série
Démonská série 4. díl z 5
Další ze série
1. Tetovaný
2. Pouštní kopí
3. Válka za bílého dne
4. Trůn lebek
5. Jádro
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
fantasy magie démoni politika intriky
Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
640
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvělá jako předchozí, až na přílišnou diplomacii a méně pasáží s hlavním hrdinou. Očekával jsem zakončení knihy... Místo toho si musí věrní čtenáři Tetovaného posečkat na pátou knihu - Jádro

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

  • 2 z 5 hvězdiček Andy registrovaný uživatel

    První dva díly byly skvělé, třetí už tak ne. A tento čtvrtý...no, doufejme, že pátým dílem to všechno skončí. Nevadí mi ani tak politika, intriky, ale přišlo mi jako by se postavy staly úplně někým jiným (beru, že i člověk se mění, přesto mi to vadilo). Uvidíme kam nás zavede díl pátý, snad poslední.

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Už od minulého dílu mi trochu vadí postava Renny, nějak s ní nedokážu sympatizovat. Ale jinak pěkně promyšlené. Kniha je čtivá a má spád.

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Trůn lebek, v pořadí čtvrtý díl oblíbené série Démonský cyklus se vrací v plné parádě. Přibývající krutost, morální dilemata, citové problémy, zrada, mocenské boje, intriky, kulturní rozdíly, spojenectví, důvěra a pevné přátelství. To vše umě zabalené do krvavého hávu. Peter V. Brett ukazující válku v celé své nesmyslnosti. Příběh je stále neuvěřitelně čtivý, ale celková složitost krasijských názvů, a upřednostňování samotných Krasijců může někomu připadat rušící. Znovu se setkáváme se starými postavami a zároveň poznáváme pár nových. Autor ve vyprávění změnil taktiku a do minulosti se podíváme pouze v jedné kapitole. Pozornost je zaměřená pouze na aktuální dění a ve vyprávění se střídají různí hrdinové. Démoni jsou poněkud v pozadí a čtenář zjistí, že nejsou potřeba k tomu, aby se lidstvo vyvraždilo. Do popředí se dostává politika, intriky a zrada. Trůn lebek je bezesporu jiný než jeho předchůdci (vše je tentokrát tak trochu ve stylu GoT) a vše směřuje k epickému finiši. Není o válce s Jadrnci, ale o lidech, vzájemné důvěře, rodině, odlišnostech mezi národy, strachu a schopnostech postavit se nepříteli.

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

  • 2 z 5 hvězdiček andrea registrovaný uživatel

    Popravdě chci znát konec, proto ve čtení pokračuji...

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

  • 5 z 5 hvězdiček Ali registrovaný uživatel

    Z nejakého záhadného dôvodu som si pôvodne myslela, že sa jedná o finálny diel série, takže keď sa tesne ku koncu dej neustále stupňoval, začínala som byť mierne nervózna, ako to autor vyrieši. :D Po dočítaní som našťastie zistila, že na ďalšom diele sa pracuje... :) Každopádne aj táto kniha bola veľmi napínavá, postavy sa neustále vyvíjajú a som naozaj zvedavá, ako to nakoniec dopadne.

    Kniha, Triton, 2015, 9788073879310

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora