Jádro E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Od nepaměti se noční temnotou plíží krvelační démoni lovící lidi. Bezpečných míst k životu je stále méně a zdá se, jakoby pronásledovanému lidstvu už nezbývala žádná naděje. Pak povstali dva bojovníci, blízcí si jako bratři, dokud je nerozdělila trpká zrada.Arlen Sedlák – Tetovaný, od hlavy po paty pokrytý chranami, které mu umožňují bojovat s… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Od nepaměti se noční temnotou plíží krvelační démoni lovící lidi. Bezpečných míst k životu je stále méně a zdá se, jakoby pronásledovanému lidstvu už nezbývala žádná naděje. Pak povstali dva bojovníci, blízcí si jako bratři, dokud je nerozdělila trpká zrada.
Arlen Sedlák – Tetovaný, od hlavy po paty pokrytý chranami, které mu umožňují bojovat s démony tváří v tvář – a vítězit.
Jardir, vyzbrojený mocnými magickými zbraněmi z dávnověku. Prohlásil se Osvoboditelem, který má podle proroctví sjednotit lidstvo a vést ho k vítězství v šaraku ka – konečné válce proti démonům. Aby lidstvo mělo šanci ve válce zvítězit, vydávají se Arlen, Renna a Jardir do Jádra, nejtemnějších hlubin zla, odkud podle jejich očekávání není už pro nikoho návratu…

Sdílet 0

Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
752
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Shira009 Uživatel aplikace KDčko

    Závěrečný díl epické fantasy, na který jsme všichni tak dlouho čekali, jako by ztratil dech. Proto chci hned na začátek zdůraznit, že pokud čekáte akcí nabití díl s dechberoucím vyvrcholením, budete s největší pravděpodobností rozčarováni. I přes pomalejší tempo se však knize nedá upřít stále nadmíru velká čtivost a skvěle vystavěná atmosféra. Peter V. Brett je skvělý vypravěč, který svůj svět vytvořil do těch nejmenších detailů, včetně vykreslení dvou zcela odlišných národů, kultur, náboženství, jazyka a bohaté historie. Napětí, odvaha, bratrství, intriky, dávné proroctví a láska ve všech podobách. Charismatické postavy, které vede své vlastní přesvědčení. Staré křivdy a snaha obětovat sebe samého pro vyšší dobro. Celá série Démonský cyklus je (přes slabší závěrečný díl) příběh epických rozměrů, který si zaslouží nebýt zapomenut.

    Kniha, Triton, 2018, 9788075535153

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Valentová registrovaný uživatel

    Děj zaujme, ale není lehké se v něm orientovat, zejména po pauzách mezi jednotlivými díly série. Chybělo mi rozuzlení a zakončení některých příběhových linek, na můj vkus až moc rychlý a osekaný závěr. Nicméně kniha přečtena jedním dechem, bylo těžké ji odložit a rozloučit se.

    Kniha, Triton, 2018, 9788075535153

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela Holcová registrovaný uživatel

    Závěrečný díl dechberoucí ságy na který jsem netrpělivě čekala již od chvíle, kdy jsem před lety poprvé objevila Tetovaného. Očekávala jsem o trochu jiný konec, ale byla jsem příjemně překvapena, že moje očekávání nebylo naplněno.

    Kniha, Triton, 2018, 9788075535153

  • 3 z 5 hvězdiček Eliška Frýdlová registrovaný uživatel

    Knížka je velmi pěkně napsaná. Četla jsem ji jedním dechem.

    Kniha, Triton, 2018, 9788075535153

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora