Válka za bílého dne
Válka za bílého dne - Peter V. Brett Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Válka za bílého dne, dychtivě očekávaný třetí díl Brettova mezinárodního bestselleru Démonského cyklu, je pokračováním příběhu o poslední vzpouře lidstva proti démonským hordám, které noc co noc vycházejí na povrch a požírají jej. Zejména za novoluní povstávají démoni v plné síle a jejich kýženou kořistí jsou dva lidé. Každý jeden z těch dvou má… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Válka za bílého dne, dychtivě očekávaný třetí díl Brettova mezinárodního bestselleru Démonského cyklu, je pokračováním příběhu o poslední vzpouře lidstva proti démonským hordám, které noc co noc vycházejí na povrch a požírají jej. Zejména za novoluní povstávají démoni v plné síle a jejich kýženou kořistí jsou dva lidé. Každý jeden z těch dvou má šanci stát se legendárním Osvoboditelem, mužem, jenž má podle proroctví sjednotit rozprášené zbytky lidstva ke konečnému tažení a zničit démonské plemeno jednou provždy.Arlen Sedlák býval obyčejným člověkem, ale nyní je z něj něco víc – Tetovaný, posetý tajuplnými chranami tak mocnými, že z něj dělají rovnocenného soupeře pro jakéhokoli démona. Ahmann Jardir již sjednotil bojechtivé krasijské pouštní kmeny do velkého vojska a prohlásil se Šar’damou Ka, Osvoboditelem. Jeho vzestup zařídila jeho první manželka Inevera, chytrá a mocná kněžka, ovládající hrozivou magii démonských kostí, která jí umožňuje nahlížet do budoucnosti.Kdysi si byli Arlen s Jardirem blízcí jako bratři. Nyní jsou z nich úhlavní sokové. A zatímco nepřátelé lidstva sílí, jediné dva muže, schopné je porazit, znepřátelí ti nejvražednější a nejzáludnější ze všech démonů – ti, kteří číhají v lidských srdcích.

Sdílet 0

série
Démonská série 3. díl z 5
Další ze série
1. Tetovaný
2. Pouštní kopí
3. Válka za bílého dne
4. Trůn lebek
5. Jádro
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Témata
fantasy magie démoni politika intriky
Nakladatel
Triton
Rozměr
158 x 212 x 45
jazyk
čeština
Počet stran
664
Vydání
první
isbn
978-80-7387-689-0
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.01.2013
ean
9788073876890

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Zamilovala jsem se do Inevery. Je skvělá, chytrá, protřelá. Jsem trochu zklamaná z toho, jakým směrem se ubírá Arlenova postava, ale i tak se mi kniha moc líbila.

    Kniha, Triton, 2013, 9788073876890

  • 2 z 5 hvězdiček Andy registrovaný uživatel

    S prvním dílem přišlo velké nadšení, po druhém jsem se nemohla dočkat třetího, ale dočkala jsem se jen velkého zklamání. A z databáze knih vím, že nejsem jediná, koho tento díl zklamal. Neodrazuji od čtení série, stále čekám na snad poslední díl, jenže se třetím pokračování jako by se změnil spisovatel a všechny mé oblíbené postavy prošly změnou osobnosti. Škoda.

    Kniha, Triton, 2013, 9788073876890

  • 5 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Válka za bílého dne je třetím pokračování úspěšné série Démonského cyklu. I tentokrát je kniha rozdělena na minulost a přítomnost. Autor se zaměřuje na svatou ženu a nevypočitatelnou manželku Jardira - Ineveru. Sledujeme její dětství, dospívání, náročný výcvik, pohnutky a motivace. Příběh je to napínavý, emotivní a dokresluje krasijskou pouštní kulturu. Díky tomu se Inevera nejeví tak nesympaticky i když pořádná potvora je to pořád. Mezitím v přítomnosti se blíží novoluní a oba Osvoboditelé vědí, co přináší. Je třeba připravit se na velkou bitvu neb Jadrnští princové přicházejí. Setkáváme se i se starými známými: Leesha po návratu od Jardira varuje svůj lid před krasijci. Rojer se sbližuje se svými manželkami a Arlen se mimo bitvy s démony chystá na svatbu s Rennou. Třetí díl může některým čtenářům připadat jako vycpávka před grandiózním finále, ale nenechte se mýlit. Především části o Ineveře jsou poutavé a jen dokreslují skvělou, houstnoucí atmosféru knihy. Samotný překvapivý závěr zanechá nejednoho čtenáře hledět na zbývající stránky s otevřenou pusou. Peter má dar vtáhnout vás do děje a zapomenout na okolní svět, proto se nechte zlákat a vydejte se na průzkum do tohoto jedinečného universa plného magie, démonů, charakterních postav, kulturních rozdílností, oddanosti, nebezpečí, lásky, dávného přátelství a zrady.

    Kniha, Triton, 2013, 9788073876890

  • 2 z 5 hvězdiček andrea registrovaný uživatel

    Upřímné zklamání... Začalo to jako úžasná série, ale spisovatel začal podivně měnit chování postav ( uznávám lidé se mění, ale takto??).

    Kniha, Triton, 2013, 9788073876890

  • 5 z 5 hvězdiček Ali registrovaný uživatel

    Pri niektorých sériách sa mi stáva, že ďalšie pokračovania už nie sú tak zaujímavé a nakoniec ich dočítam skôr zo zvedavosti. Táto séria však plynie a vyvíja sa, a zatiaľ neomrzela. Niektoré postavy a vzťahy boli prekvapivé, niektoré ma možno i trochu sklamali, ale autor to má zjavne premyslené do detailov.

    Kniha, Triton, 2013, 9788073876890

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 447 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora