Černá píseň

Autor Anthony Ryan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny. Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ. Temného rytíře Kehlbranda nedokáže zastavit nikdo. Nikdo… jedině snad Vélin Al Sorna. Vélin opět získal svůj dar. Jeho nová píseň je však kupodivu černá,… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vyvrcholení příběhu Vélina Al Sorny.

Ocelová horda, armáda fanatiků vedená válečníkem, který o sobě tvrdí, že je vtělený bůh, zpustošila Ctihodné království a valí se přes celý Dálný západ. Temného rytíře Kehlbranda nedokáže zastavit nikdo. Nikdo… jedině snad Vélin Al Sorna.

Vélin opět získal svůj dar. Jeho nová píseň je však kupodivu černá, plná nenávisti a lačnící po krvi. I když mu pomáhá, v bitvách jej mění v neporazitelný vraždící stroj, který své nepřátele likviduje bez jakéhokoli slitování.

Vélin se obává, že se z něj stává netvor, a hledá na svou píseň lék, zároveň však musí i s přáteli a s pomalu se formující armádou Kehlbrandových odpůrců prchat dál a dál na jih. Na konci spletitého děje plného překvapení a akce dochází k závěrečnému souboji mezi tygrem a vlkem….

–––

Fanoušky série i nové čtenáře zaujme propracované budování světa, břitké dialogy, strhující akce a jemné posuny na politické šachovnici. Ti, kteří netrpělivě očekávají závěr Písně ledu a ohně George R. R. Martina, mohou tuto sérii považovat za uspokojivou náhradu.
— Publishers Weekly

Navazovat na uzavřenou trilogii je vždycky ošemetné, ale Ryan to zvládá bravurně. Dost možná i proto, že částečně navazuje na některé zápletky a náznaky z jedničky. Ale především proto, že během těch let, co se věnuje fantasy, perfektně ovládá své řemeslo a ví, v čem je nejsilnější.
— Pevnost o knize Volání vlka

Sdílet 0

série
Čepel krkavce 2. díl z 2
Další ze série
1. Volání vlka
2. Černá píseň
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
557
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Paráda

    E-kniha, Host, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora