Stínová hůlka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Elloren Gardnerová skrývá nejmocnější z tajemství v celé Erthii – to ona je Černá čarodějka Proroctví a je předurčena k vítězství… Nebo aby ji zneužili jako nejstrašnější ničivou zbraň. Elloren, odloučená od všech, které miluje, izolovaná a pronásledovaná, se musí uchýlit k poslední osobě, které může důvěřovat – ke svému muži, veliteli Lukasi… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Elloren Gardnerová skrývá nejmocnější z tajemství v celé Erthii – to ona je Černá čarodějka Proroctví a je předurčena k vítězství… Nebo aby ji zneužili jako nejstrašnější ničivou zbraň.

Elloren, odloučená od všech, které miluje, izolovaná a pronásledovaná, se musí uchýlit k poslední osobě, které může důvěřovat – ke svému muži, veliteli Lukasi Greyovi.
Protože se mágské síly Gardnerie chystají dobýt celou Erthii, nemá Elloren jinou možnost, než se spojit s Lukasem a sjednotit jejich sílu, aby se nedostala do rukou gardneriánského vůdce Marcuse Vogela… Držitele všemocné Stínové hůlky.

S pouhými několika týdny na to, aby se stala vycvičenou bojovnicí, a bez kontroly nad svou vlastní magií, najde Elloren nečekané spojence mezi těmi, kteří mají rozkaz ji zabít. Je čas vyjít na světlo. Je čas bojovat. A postupovat kupředu navzdory dosud nejničivějším ztrátám…

Sdílet 0

série
Kroniky Černé čarodějky 3. díl z 4
Další ze série
1. Černá čarodějka
2. Květ železného stromu
3. Stínová hůlka
4. Příliv démonů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
King Cool
jazyk
čeština
Počet stran
528
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 66 hodnocení čtenářů

51× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Cvingráfová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První dva díly byly lepší, tento se mi asi do půlky četl hůř až pak to konečně zase přišlo a nemohla jsem se odtrhnout. Druhá půlka knížky už byla napínavá a bavila mě. Velké překvapení na konci, když jsem zjistila že to nekončí a bude další díl. Tohle mi nedělejte,jak dlouho teď budeme čekat na pokračování? Já chci vědět jak to všechno dopadne a skončí.. ach už ať to je přeložené.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788027700110

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tento díl mě ze začátku moc nebavil je vněm spoustu detailních popisů a tím je kniha celkem dlouhá. Ale stejně mě zajímalo jak to s černou čarodějkou dopadne a co se bude dít dál. V tomto díle je více strát než nadějí, ale Elloren se nevzdává naději a stále se zlepšuje. Pomahají ji i ti od kterých by pomoc nečekala. Ale také ztratí něco a někoho kdo je pro ni moc důležitý. Elloren to nemá po celou dobu vůbec jednoduché její život je moc komplikovaný a nebezpečný. Už se těším až bude 4 díl taky v E- knize abych si ho mohla pořídit a doufám , že v dalším díle bude mít Elloren více štěstí a že se jí a ostatním podaří říši zachránit před Vogelem.

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Lil kitty Uživatel aplikace KDčko

    Skvělá kniha, akorát narozdíl od ostatních knih se v ní dá jednoduše ztratit, kvůli novému systému zapisování kapitol a toho, od které postavy to je POV. Děj knihy je super až na spoustu zápletek, které se až motají dohromady a je to trochu těžší na pochopení.

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Šťastná registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super čtení

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Alena Neškodová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá, zajímavá a napínavá kniha. Četla jsem ji téměř na jeden zátah.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788027700110

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Zwachová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dle mého má série vzestupnou tendenci. Děj má napětí a spád a nikde nejsou výrazně hluchá místa. Celou dobu jsem s Elloren soucítila a Lucase jsem si velmi oblíbila, jejich vztah se stal prostě rozkošným. Ovšem musím přiznat, že podle závěru předchozího dílu jsem počítala s tím, že se příběh bude ubírat zcela jiným směrem. Autorka ale ukázala, že umí opravdu překvapit. Jediné, co mě trochu mrzí je, že na začátku je příběh ukázán z perspektivy mnoha postav, ale později po většinu knihy nemáme moc informací, co se s těmito postavami děje. Jsem zvědavá, jaké zvraty přinese další díl.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788027700110

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Beneš registrovaný uživatel

    Poté, co ve druhém díle Elloren zjistila, že její moc je mnohem větší než si myslela a že se zamilovala do Ikarela z proroctví, je od svého milého odtržena. Každý má cvičit své schopnosti odděleně, aby Vogel, jejich nepřítel, nemohl zničit oba najednou. Elloren se tak musí vydat znovu do Gardnerie a jediný člověk, který ji může zajistit bezpečí je Lucas Grey. Muž se kterým je proti své vůli zasvěcena. Pomůže jí? A co bude chtít na oplátku? Zjistí Vogel, kdo je Elloren zač? Kniha se mi moc líbila. Příběh plyne dál a válka už je vážně na spadnutí. Napětí a akce jsou v celé knize doslova prostoupeny. Kniha je plná zvratů... A hodně jich je vážně nečekaných.... Já i hodně věcí oplakala. Na rozdíl od předchozích dílů je kniha hlavně o Elloren a Lucasovi. Proto se mi líbily více díly předchozí. Rozmanitost postav mi prostě chybí. Ani zmínka o Rafovi, Dianě, jen trochu o Yvanovi. SPOILER Co bych knize od předchozích dvou ještě vytkla je romantická linka. Mne s prostě k sobě Elloren a Lucas Grey nehodí. Možná to bude tim, že já jsem prostě fanynka Yvana. Ale při každým jejich polibku a milování jsem si říkala budeš si to jednou vyčítat Elloren.

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška Kopecká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Trošku slabší díl, ale zase s menším počtem gramatických chyb... Ani mi tak nevadily časté "energetické dráhy", jako opakování podstaty. A umělé prodlužování. Přesto je i třetí díl nadstandardně čtivý a udrží pozornost téměř po celou dobu čtení.

    E-kniha, King Cool, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Lakosilová registrovaný uživatel

    Hrozně nutně potřebuju další díl. Dlouho jsem nebyla z knížky takhle nadšená jako z téhle série.

    Kniha, King Cool, 2021, 9788027700110

  • 5 z 5 hvězdiček Dana Petrůvová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasný příběh nemůžu se dočkat pokračování

    Kniha, King Cool, 2021, 9788027700110

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora