Nové hranice E-kniha

Nové hranice E-kniha

Součástí série: Expanze 1. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Válka s Fágy byla pro terranskou konfederaci zničující. Přestože byl hrozivý nepřítel zničen, lidstvo klid nenašlo. Politické aliance se hroutí a mocné flotily jsou v troskách. Ani po naprostém vítězství není co slavit. Brzy však zjišťujeme, že máme i další mimozemské sousedy… kteří konflikt s velkým zájmem sledovali. Jedna rasa přijde s nabídkou… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Válka s Fágy byla pro terranskou konfederaci zničující. Přestože byl hrozivý nepřítel zničen, lidstvo klid nenašlo. Politické aliance se hroutí a mocné flotily jsou v troskách. Ani po naprostém vítězství není co slavit.

Brzy však zjišťujeme, že máme i další mimozemské sousedy… kteří konflikt s velkým zájmem sledovali. Jedna rasa přijde s nabídkou přátelství a spojenectví, ale lidstvo je příliš unavené a nedůvěřivé, protože náš první kontakt s mimozemšťany málem skončil naším úplným vyhlazením.

Než se popel války stihne usadit, kapitán Celesta Wrightová je vyslána do Pohraničí, aby s malou bojovou skupinou prozkoumala tajemný signál, zatímco Konfederace se ze všech sil snaží nerozpadnout na kusy. Partnerství s cizí rasou by mohlo obnovu urychlit, ale jejich nabídka je až příliš dobrá. Může si lidstvo dovolit další boj s mimozemšťany jen krátce poté, co skončila nejkrvavější válka, jakou jsme kdy vedli?

Sdílet 0

série
Expanze 1. díl z 2
Další ze série
1. Nové hranice
2. Železo a krev
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora