Rakev E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na sklonku 21. století je populace Země složena z neohumanů, kyborgů a personifikovaných počítačových programů. Praví lidé se stávají vymírajícím druhem. Jeden z nich, konstruktér vesmírných lodí Nathaniel Reed, utrpí vážná zranění, když se s ním zřítí magnetický výtah. Od té doby je od krku dolů ochrnutý a vrátit se do života může jen díky… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na sklonku 21. století je populace Země složena z neohumanů, kyborgů a personifikovaných počítačových programů. Praví lidé se stávají vymírajícím druhem.

Jeden z nich, konstruktér vesmírných lodí Nathaniel Reed, utrpí vážná zranění, když se s ním zřítí magnetický výtah. Od té doby je od krku dolů ochrnutý a vrátit se do života může jen díky celotělovému exoskeletu, s jehož používáním se však jako zarytý tradicionalista těžko smiřuje. Proto se přihlásí do Programu Lazarus – pokud jej absolvuje, spraví mu v nemocnici sv. Ignáce, která je proslulá svým špičkovým neurologickým pracovištěm, páteř a poškozenou míchu. Má to jen jednu vadu na kráse. Program se totiž řídí heslem: Chceš být zdravý? Tak si to odpracuj!

Nathanielovým úkolem je těžit 365 dní diamanty v drtivých hlubinách planety Uran. Během té doby je svědkem mnoha podivných jevů, kvůli nimž postupně začíná pochybovat o své příčetnosti. Navíc se poblíž místa, kde pracuje, nachází tajemná Bariéra, pod niž se nesmí s těžebním modulem sestupovat.

Nathaniel postupně nabývá dojmu, že hlubiny Uranova pláště nejsou tak mrtvé, jak se na první pohled zdají být…

Sdílet 0

Nakladatel
NEMETON
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Jindřich Střelec registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé hard SF dobrosružství. Nelze než doporučit.

    E-kniha, NEMETON, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora