Válečná loď E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když nadsvětelný pohon otevřel cestu k bezpočtu světů a jejich zdánlivě neomezeným zdrojům, o nejčastější záminky k válce připravené lidstvo vstoupilo do nové éry dvě stě padesát let dlouhého míru.Z flotil jednotlivých členů Terranské konfederace se staly pouhé politické nástroje ovládané byrokraty a mezinárodní Černá flotila… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když nadsvětelný pohon otevřel cestu k bezpočtu světů a jejich zdánlivě neomezeným zdrojům, o nejčastější záminky k válce připravené lidstvo vstoupilo do nové éry dvě stě padesát let dlouhého míru.
Z flotil jednotlivých členů Terranské konfederace se staly pouhé politické nástroje ovládané byrokraty a mezinárodní Černá flotila pověřená obranou Konfederace se pomalu mění v odkladiště problémových lodníků a neoblíbených důstojníků.
TCS Modrý kabát pod velením kapitána Jacksona Wolfa je jednou z posledních skutečných válečných lodí skomírající Černé flotily, které kvůli rozpočtovým škrtům hrozí úplné zrušení. Když však tajná mise zavede Modrý kabát na samý okraj Konfederace, narazí tam na nečekanou hrozbu, která všechno změní.
Konfederace se ocitá na pokraji války a její první a jedinou obranou linií se stává čtyřicet let starý torpédoborec s minimální zanedbanou výzbrojí, posádkou považovanou za odpad Hvězdné flotily a kapitánem, nad kterým už každý zlomil hůl. Pokud má lidstvo přežít, musí se vrátit ke kořenům a znovu v sobě rozdmýchat oheň války.

Sdílet 0

série
Černá flotila 1. díl z 3
Další ze série
1. Válečná loď
2. Volání do zbraně
3. Protiúder
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
245
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček David Šmerda registrovaný uživatel

    Naprostá military scifi nirvána :-) Je znát, že má spisovatel zkušenosti z reálného námořnictva.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983536

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora