V ledovém sevření E-kniha

V ledovém sevření E-kniha

Součástí série: UTSS Salamis 2. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V LEDOVÉM SEVŘENÍ UVĚZNĚNÁ VESMÍRNÁ LOĎ SKRÝVÁ HROZBU I NADĚJI PRO CELÉ LIDSTVO Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let. V ledu zamrzlé plavidlo, před třemi lety prokazatelně unesené tajemnými Korzáry,… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V LEDOVÉM SEVŘENÍ UVĚZNĚNÁ VESMÍRNÁ LOĎ SKRÝVÁ HROZBU I NADĚJI PRO CELÉ LIDSTVO

Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let. V ledu zamrzlé plavidlo, před třemi lety prokazatelně unesené tajemnými Korzáry, v sobě zřejmě ukrývá cenné nepřátelské technologie a možná i těla samotných Korzárů, kteří s lidmi vedou nevyhlášenou válku.

Nejbližším plavidlem, jež může vzácný nález prověřit, je UTSS Salamis. Ta právě kotví u pohraniční stanice UTSS Šanghaj, kde prochází generální údržbou po bitvě s Korzáry. Přestože opravy ještě nejsou ani zdaleka dokončeny, Salamis se s posádkou provizorně doplněnou o čínské mariňáky a výzkumný tým rozvědky vydává daleko za hranice kolonizovaného vesmíru, aby tam vrak korzárské lodi zajistila.

Otázkou však zůstává, jak se Fridtjof Nansen na Marzanně-3 vlastně ocitl? Co ho přinutilo přistát a jaké další hrozby se skrývají v ledovém sevření mrazivé planety?

_________________

„Svižná česká military sci-fi, kterou nerozeznáte od zahraniční konkurence. Na takhle dobré čtení narazíte jen párkrát za život.“ – PEVNOST

Sdílet 0

série
UTSS Salamis 2. díl z 5
Další ze série
1. Ve stínu slunce
2. V ledovém sevření
3. V Krvavém pásu
4. V mrtvé zóně
5. V jámě lvové
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Další vesmírné dobrodružství mám za sebou a jak se zdá, několik jich má ještě autor v rukávu. Vypadá to, že úroveň kvality se ustálila a nepříjemné chvíle zabalené do hávu nudné četby se nekonaly. Zkrátka proč měnit něco, co funguje. Opět je možné se potkat s tou vlnou military pobláznění, stejně tak jako se kochat členy jiskřící posádky, která nejde pro sarkasmus a ironii daleko.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Viktor registrovaný uživatel

    Mařík piluje cinematicky styl k dokonalosti. Postavy se vyvíjejí, atmosféra houstne. Nápad s medvědy - pecka. Jedná s posledních scén s Calderonim si říká o seriál na Netflixu. Za mě bomba.

    Kniha, Mystery Press, 2021, 9788075882479

  • 4 z 5 hvězdiček Marek registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lepší než předchozí díl, napínavější, víc se tam toho děje, ale pořád neodhaluje nic moc z tajemství korzárů. Druhý teaser na další díly - 70%.

    Kniha, Mystery Press, 2021, 9788075882479

  • 5 z 5 hvězdiček Milos registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Naprosta pecka, stejne jako prvni dil! Nemuzu se dockat dalsiho.

    Kniha, Mystery Press, 2021, 9788075882479

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora