V mrtvé zóně E-kniha

V mrtvé zóně E-kniha

Součástí série: UTSS Salamis 4. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V MRTVÉ ZÓNĚ ODHALÍ LIDSTVO ŠOKUJÍCÍ TAJEMSTVÍ NELÍTOSTNÝCH KORZÁRŮ… Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout. Povstalecká nákladní loď troufalým manévrem prorazí blokádu… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V MRTVÉ ZÓNĚ ODHALÍ LIDSTVO ŠOKUJÍCÍ TAJEMSTVÍ NELÍTOSTNÝCH KORZÁRŮ…

Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout. Povstalecká nákladní loď troufalým manévrem prorazí blokádu planety a skočí pryč ze soustavy, jen aby se z hyperprostoru vynořila v senzorovém dosahu UTSS Salamis.

Následné pronásledování zavede Salamis daleko za hranice kolonizovaného vesmíru, kde v prázdnotě mezi hvězdami nalezne staré bojiště, na kterém se před třinácti lety měla rozhodnout válka mezi Sépiany a Korzáry.

Když se na něm povstalci ukryjí, Salamis při jejich hledání narazí na nečekaný poklad. Na bojišti se mezi desítkami vraků možná skrývá první sépianské plavidlo, které kdy potkalo Korzáry, a v něm také odpověď na nejpalčivější otázky celé války: Kdo jsou Korzáři? Odkud pocházejí? A proč rozpoutali hned dvě mezihvězdné války?

Zničené lodě však své tajemství nevydají zadarmo a v mrtvé zóně se brzy bude znovu umírat.

_________________

„Jakub Mařík dostane své postavy do bezvýchodné situace, a pak z nich strhujícím způsobem udělá hrdiny.“ – PEVNOST

Sdílet 0

série
UTSS Salamis 4. díl z 5
Další ze série
1. Ve stínu slunce
2. V ledovém sevření
3. V Krvavém pásu
4. V mrtvé zóně
5. V jámě lvové
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Varování: pokud se při čtení tohoto úvodu cítíte nesví či znudění, s velkou pravděpodobností to není vinou autora textu, ale tím, že jste byli napadeni korzárskými nanity, kteří se nad vámi snaží převzít kontrolu. Pakliže jste zaznamenali příznaky, neprodleně se hlaste na nejbližší policejní stanici, kde vám okamžitě aplikují protilátku (kulku). Než tak učiníte, dočtěte prosím recenzi do konce. Děkuji za pozornost.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.8 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 167 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora