V Krvavém pásu E-kniha

V Krvavém pásu E-kniha

Součástí série: UTSS Salamis 3. díl z 5

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V KRVAVÉM PÁSU MUSÍ LIDSTVO VYBOJOVAT DALŠÍ KLÍČOVOU BITVU S KORZÁRY Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti. Za místo první diplomatické schůzky zástupců obou civilizací je zvolen… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V KRVAVÉM PÁSU MUSÍ LIDSTVO VYBOJOVAT DALŠÍ KLÍČOVOU BITVU S KORZÁRY

Válka s Korzáry nekončí ani ve chvíli, kdy se v lidmi kolonizované části vesmíru objeví potenciální mocný spojenec – mimozemská rasa, která má s tajemnými agresory vlastní drsné zkušenosti.

Za místo první diplomatické schůzky zástupců obou civilizací je zvolen Krvavý pás – shluk asteroidů s bohatou zásobou transolaritu, kde se nachází stanice s nejsilnějším ochranným štítem, jaký kdy lidstvo vytvořilo. Obranou Cinturón de Sangre je spolu s vlajkovou lodí jihoamerické flotily navíc pověřena i UTSS Salamis, jejíž přítomnost si cizinci výslovně vyžádali.

Mohou však lidé cizincům věřit, když první mimozemský kontakt skončil nevyhlášenou válkou? A kolik důvěry jsou potenciální spojenci ochotní vložit v lidstvo, když je poslední roky napadají pozemské lodě a implantáty ovládaní lidští mariňáci? A pak jsou tu samozřejmě i Korzáři, jimž se vidina takového spojenectví ani v nejmenším nezamlouvá a kteří nemíní zůstat stranou.

O dalším směřování války s Korzáry se rozhodne v Krvavém pásu.

_________________

„Skvělé nápady, sympatické postavy a strhující akce. Jakub Mařík musel být v minulém životě minimálně generálem.“ – PEVNOST

Sdílet 0

série
UTSS Salamis 3. díl z 5
Další ze série
1. Ve stínu slunce
2. V ledovém sevření
3. V Krvavém pásu
4. V mrtvé zóně
5. V jámě lvové
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2022
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Opět to šlapalo jako po másle a byla to velká mela. Kdybych měl vypíchnout jednu věc, která vyčnívá nade všechno ostatní, pak by to byla jednoznačně chemie mezi posádkou Salamis. Sice je cítit, že autor věnuje většinu péče svým hlavním postavám, na úkor těch vedlejších, ale ve výsledku je to ku prospěchu věci, protože díky tomu, jsem se několikrát rozřechtal na celé kolo, některé hlášky hrdinů opravdu stojí za to a co se týče humoru, tak ten jde Kubovi velice dobře.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Třetí kniha a stále velmi dobrá úroveň.

    Kniha, Mystery Press, 2022, 9788075883278

  • 4 z 5 hvězdiček Viktor registrovaný uživatel

    Opět velmi dobrá kniha, i když oproti předchozímu dílu ztrácí dech. Skok časem mě trochu zklamal - SPOILER - čekal jsem dynamiku vztahu mezi jednou partikulární dvojicí, ne hotovou věc. A ještě jeden problém - emzáci jsou nedostatečně popsáni (spousta popisu, ale chybí shrnutí celkového dojmu, což je důležité, protože nejde jen o pruhy na obličeji, ale i to, jak působí na lidské postavy. Místy jsou totiž napsaní stejně, jako jejich lidské protějšky, a člověk musí namáhat paměť, aby si během scény vybavil, že tohle je zrovna ten, co má na bradě pět chapadel), takže jsem se přistihl u toho, že v každé scéně si je představuji trochu jinak. I tak ale zábavné čtení, a doufám, že další díl už bude zase za pět hvězd.

    Kniha, Mystery Press, 2022, 9788075883278

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora