Spálená země: kniha první

Autor Jakub Hoza

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

ENERGOZBROJE, KYBERNETICKÉ ZRŮDY, MUTANTI A DVOJHLAVÉ KRÁVY… Rok 2121. Z české kotliny zbyla po události, pro kterou se vžilo označení Restart, jen radioaktivní pustina. Není ovšem třeba si zoufat. Vrátila se stará víra, a stejně jako kdykoliv předtím i teď nás chce všechny spasit. Snad to dopadne lépe než posledně. Vyhlídky ale nejsou jenom… Přejít na celý popis

Bobří bráchové! Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Je libo (B)OBŘÍ slevičku? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

ENERGOZBROJE, KYBERNETICKÉ ZRŮDY, MUTANTI A DVOJHLAVÉ KRÁVY…

Rok 2121. Z české kotliny zbyla po události, pro kterou se vžilo označení Restart, jen radioaktivní pustina. Není ovšem třeba si zoufat. Vrátila se stará víra, a stejně jako kdykoliv předtím i teď nás chce všechny spasit. Snad to dopadne lépe než posledně.

Vyhlídky ale nejsou jenom radostné. Jako by nestačila přemíra záření, objevila se i hrozba, na niž jsou zárodky civilizace v Pustině krátké: armáda mutantů vybavených technologiemi, jakými by neměl nikdo disponovat. Bezpečí podzemního Trezoru proto musí opustit muž, který je ve všech směrech jen stínem toho, kým býval dříve.

A býval mnohým: zabijákem, vůdcem, prorokem… hrdinou. Aby ochránil, co mu ještě zbývá, bude se muset Strašák na to všechno zase rychle rozpomenout.

A můžete se vsadit, že pro sečtení všech, kteří u toho rozpomínání zařvou, vám nebudou stačit prsty jedné zmutované ruky. A nejspíš ani té druhé…

____

„Herní série Fallout podle Jakuba Hozy. Mág deviantní sci-fi & fantasy přichází s dalším brutálním masakrem!“ – PEVNOST

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček CatGorm registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příjemné, nenáročné čtení. Pokud jste fanoušci "postapo" a líbila se vám Fallout série, je tohle pro vás to pravé. Trochu mě mrzelo přemrštěné vykrádání, odkazy na jiná díla a hláškování za každou cenu. To je sice fajn (například Kopřiva v Asfaltu to zvládl bravurně a zábavně), ale zde je to občas zbytečně tlačená křeč a skoro to působí jako "dám to tam jako fanservice, protože se to asi očekává." Hlavní hrdina je poněkud plochý a autor ho mohl vytvořit víc "lidštějšího" a "ohrozitelnějšího, " kniha by se lépe četla a lépe by fungovalo ztotožnění se s hrdinou jako v případě knih mistra Kulhánka. I tak velmi příjemné oddechové čtení, 4/5 a Leoš Kyša nesahá panu Hozovy ani po kotníky.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884534

  • 5 z 5 hvězdiček Spáč registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super jízda je to prostě mix Mad Maxe a Falloutu, ale funguje to skvěle. Skvělé podkulturní narážky na filmy a skvělé hlášky, nejvíc se mi tedy líbily namakaní uctívači Arnolda Schwarzeneggera. Doufám, že i druhý díl bude tak skvělý jako první.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884534

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 259 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora