Tulák

Autor Peter Newman

Tulák - Peter Newman Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Strhující debut plný úplatných a zkažených rytířů a ztroskotaných létajících lodí. A v centru děje stojí tajemná postava osamoceného Tuláka.Svět je zničený, slunce se rozpadlo na dva kusy. Z Trhliny se vyvalila démonická stvoření, přivlastnila si svět a ničí vše, co jim přijde do cesty, zemi i lidi. Lidé svedli bitvu a prohráli. Rytíři a ochránci… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Strhující debut plný úplatných a zkažených rytířů a ztroskotaných létajících lodí. A v centru děje stojí tajemná postava osamoceného Tuláka.Svět je zničený, slunce se rozpadlo na dva kusy. Z Trhliny se vyvalila démonická stvoření, přivlastnila si svět a ničí vše, co jim přijde do cesty, zemi i lidi. Lidé svedli bitvu a prohráli. Rytíři a ochránci zemřeli. Nesmrtelní vůdci byli umlčeni. Už není naděje. Je jen Tulák.Tulák je zničený, zlomený muž: nemá jméno, nemluví. Ale opatruje poslední naději lidstva. O jeho vzácné břemeno ho chce připravit mnoho zlých sil. Co se událo, že se svět změnil v noční můru plnou démonů? Proč síly zla Tuláka tak neúprosně pronásledují? A co je vlastně Tulák zač?

Sdílet 0

série
Tulák 1. díl z 3
Další ze série
1. Tulák
2. Zlo
3. Sedma
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Host
Rozměr
136 x 206 x 27
datum dotisku
1.11.2016
ean
9788074914805
Počet stran
375
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
19.08.2016
isbn
978-80-7491-480-5
  • Marcela G. Marcela G.

    Mlčenlivý Tulák na tajemné pouti kráčí zdevastovanou zemí ozářenou rozpadlým sluncem, aby lidem vrátil ztracenou naději. Když se démoni vyřítili z Trhliny a ve velké bitvě porazili Andělské rytíře, podmanili si celý svět. Zatímco démonický Uchvatitel a prohnaná Necivila postupně rozšiřují svou říši temnoty, Tulák je odhodlán donést legendární Gamin meč do povolaných rukou a jednou pro vždy svrhnout démonické vládce. Osud všech leží v rukou jednoho muže. Obstojí?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem se rozhodla precist na doporuceni kamaradky. Chvilku trvalo se zacist, ale uz se tesim na druhy dil

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 2 z 5 hvězdiček Eliška Křemenáková registrovaný uživatel

    Hrozně mě to mrzí, ale knížku jsem nedočetla. Nebyla špatná, měla krásný nápad, ale to zpracování... ne, i po spoustě pokusech fakt ne. Věřím, že náročnějším čtenářům to třeba sedne, protože autor si s tím vyhrál a má skvělý styl psaní. Ale tolik popisů okolo, nevěděla jsem co se v danou chvíli děje, nedokázala jsem se začíst, hlavní hrdina nemluví takže přímé řeči se tam taky moc nedočkáte. Knížku jsem odložila, ale nechci dávat malé hodnocení, protože autor umí psát, jen je to složitější psaní. Hold si jí zkusím přečíst až budu starší.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Brettfeld registrovaný uživatel

    Velmi temný fantasy příběh plný hrdinství, odvahy a odhodlání. Hlavní hrdina, andělský rytíř, díky své empatii a až někdy přehnané svéhlavosti prochází krajinou zmaru a utrpení, aby dosáhl svého slibu a ovlivnil život zbývajících lidí na zemi. Velmi napínavé, dobře čtivé, občas repetetivní. Pestrá škála démonních splozenců a jejich různých tvarů a schopností dokáže čtenáře udržet v napětí, charaktery a místa jsou různorodé a z většiny bojů mrazí v zádech. Vřele doporučuji.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 5 z 5 hvězdiček Kaelin registrovaný uživatel

    Knížku jsem četl v angličtině, jelikož v češtině už nikde nebyla k dostání. Avšak tímto jsem alespoň poznal styl autora. Musím uznat, že sem tam jsem se ztrácel, tím jak se v kapitolách skákalo mezi postavami. Tudíž tato kniha není pro ty, kteří s tímto mají problém. Postavy byly skvěle napsány. A ikdyž jsem čekal background poutníka, přišlo mi velice zajímavé, jak se příběh vyvíjel. Tato kniha byla o dost temnější než jsem čekal, ale tím pádem ty pěkné momenty krásně kontrastovaly a lépe uzněly v hlavě. Určitě doporučuji přečíst, ikdyž teď už je těžší tuto knihu dohledat. Ale opravdu stojí za to.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Naprosto perfektní knížka, velmi mě nadchla! Tajemný, velice poutavý příběh se skvělými popisy a záhadnou, ale přesto sympatickou hlavní postavou v nehostinném prostředí. Knihu jsem přečetla takřka jedním dechem a nemůžu se dočkat, až se vrhnu na pokračování.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Napínavý a zajímavý děj. Dobré vykreslení temného světa. Bohužel mě nijak zvlášť neoslovila většina postav (proto jen 4*).

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 2 z 5 hvězdiček Zdeněk Zvěřina registrovaný uživatel

    Já nevím. Nemohl jsem se prostě chytit. Je to celkem slušně napsané, dobré nápady, ale od třetiny knížky jsem se pořád ztrácel v ději, postavách...bohužel nedočteno.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Miklíková registrovaný uživatel

    Knihu bych asi nenazvala přímo strhující. Musím ale říct, že mě zaujala. Hlavně démoni a jejich fungování ve světě bylo dost dobře vymyšlené. Spíš náročnější, ale přes to čtivé.

    Kniha, Host, 2016, 9788074914805

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda