S láskou z Říma

Autor Jules Wake

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout. Jenomže všechny cesty přece vedou do Říma.… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha plná lásky a Itálie od královny romantických příběhů

Když se Lisa rozhodne vydat po stopách rodinného tajemství do Říma, netuší, že stejnou destinaci si vybral i Will, kterého nemůže vystát. Po nevydařeném románku si totiž jeden druhého vzájemně dobírají a snaží se na společné chvilky zapomenout. Jenomže všechny cesty přece vedou do Říma. Zatímco Lisa se snaží najít otce, který ji v dětství opustil a přerušil s ní kontakt, Will poznává místní gastronomii, aby kouzlo italské kuchyně přenesl do restaurace, kterou se chystá otevřít v rodné Británii.

V Itálii to mezi nimi začne znovu jiskřit a Lisa se marně brání svým emocím. Nechtěla by totiž podruhé zažít stejné zklamání. Will je ovšem neodolatelný, samou ochotu se může přetrhnout, a navíc se vyzná v jídle. Řím přece není jen o památkách, espressu a pizze. Věčné město svádí k lásce. I k té, která už jednou nevyšla a do cesty se jí staví jedna překážka za druhou.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Strousková registrovaný uživatel

    Velmi příjemné lehké čtení. Úžasně popsané prostředí jak už jsem od autorky zvyklá.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026722786

  • 4 z 5 hvězdiček Alexandra Šipošová registrovaný uživatel

    Vedeli ste, že po obede si nemôžete dat v Taliansku cappucino? Po obede sa totiž káva s mliekom nepije. Alebo, že by ste si nemali objednať espresso? Všetky kávy sú totiž espresso. Žiadne orieškové frapucino. Taliani nenávidia Starbucks. Všeobecne večerajú neskoro. Pýtate sa prečo vám to všetko hovorím? No lebo presne o tom je táto kniha. Poznať Rím v plnej svojej kráse. Podľa mňa nepotrebujete ani bedeker. Však načo, táto kniha vám prezradí hádam všetko a plus veľa vecí navyše, ako úžasnú gastronómiu. Zákutia, ktoré túžite hneď objaviť aj to, akí sú samotní taliani. Kultúra národa alebo ich tajomstvá. Všetko toto sprevádzajú Lisa a Will. Jeden s cieľom nájsť svojho otca, druhý objaviť to najlepšie z talianskej kuchyne pre svoju novú reštauráciu. V prvom rade by sa mala Lisa uvoľniť. Na mladé dievča je dosť nalinajkovaná. Will je Will s jeho blonďavou dlhou hrivou. Páči sa mi celý, aký bol. Ženy mu padali k nohám a on si toho bol vedomý. ,,Degustaci naslepo zvládnou jen ti nejvetší profíci. Nič pro me. Prijde mi to ako rychlovka na jednu noc. Proste jen sex bez svádení a všeho toho, čo k tomu patrí.... Já dosáhnu na prostého uspokojení jedine pozvolným sbližovaním. Jako když se konečne chystáš ochutnat úžasné víno, po kterém toužíš celé veky." Na koniec poviem, že stále u mňa vyhráva kniha POZDRAV Z ITÁLIE.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026722786

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora