S láskou z Paříže

Autor Jules Wake

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila plány, a tak Sieně dělá společnost věčně nespokojený Jason. Společné bydlení je pro oba velkou komplikací, ale postupem času si jeden na druhého zvykají. Jejich původně pracovní víkend v Paříži se promění ve chvíle plné touhy. Od Sieny se ovšem očekává, že se vrátí do Francie. Vánoce jsou však časem splněných přání, ne povinností. A její sen může splnit jedině Jason. Ten se však do vztahu se ženou, která nemá vyřešenou minulost, nehrne. Je nejvyšší čas ujasnit si priority a začít doopravdy žít.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Strousková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příjemně oddechové čtení. Někdy mi zde až vadí naivita hlavní postavy Sieny ale pokud jste četli pozdrav z Itálie víte přesně proč je Siena taková jaká je. Baví mě zde princip “z nepřátel milenci” i když ne tak úplně v pravém slova smyslu. Jason je naprosto dokonalý mužský charakter a neznám nikoho kdo knihu četl a nezamiloval si ho.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026723653

  • 4 z 5 hvězdiček Gabriela Häusler registrovaný uživatel

    Prijemna ctiva romantika, na jakou jsme od autorky zvykli. Sympaticka hlavni hrdinka, nektere mista sice trochu mimo realitu (nezkusena svadlena umi spravit kabat), ale jinak fajn.

    Kniha, MOTTO, 2022, 9788026723653

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora