Pekárna s vůní skořice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence. Zcela na dně se vrací do rodného Švédska, do malebného městečka Halleholm, kde zdědila po svých prarodičích bývalé pekařství na náměstí. Protože v Londýně nasbírala zkušenosti coby pekařka, rozhodne se, že se pokusí rodinný podnik znovu… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence. Zcela na dně se vrací do rodného Švédska, do malebného městečka Halleholm, kde zdědila po svých prarodičích bývalé pekařství na náměstí. Protože v Londýně nasbírala zkušenosti coby pekařka, rozhodne se, že se pokusí rodinný podnik znovu otevřít. Její nadšení ovšem netrvá dlouho.

Kromě domu totiž Lovisa zdědila i hořké nepřátelství mezi dvěma větvemi rodiny, Lindegrenovými a Halleholmovými. Místní magnát Reuben Halleholm ji nejen od dětství nenávidí, ale teď se ji pomocí intrik snaží přimět, aby v podnikání neuspěla a dům mu prodala.

Zvládne Lovisa i tak pokračovat v rodinné tradici? A jak se rozhodne ve své nejtěžší volbě: může někoho se jménem Halleholm vpustit do svého srdce, nebo má zůstat věrná odkazu milované babičky, které kdysi Halleholmovi nesmírně ublížili?

Sdílet 0

série
Pekárna s vůní skořice 1. díl z 3
Další ze série
Tady se peče
1. Pekárna s vůní skořice
2. Pekárna plná života
3. Pekárna svatebních koláčků
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Londýn
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2021
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Autorka sepsala velmi poutavý příběh, který se nesl na vlně zajímavých rodinných vztahů a chvílemi byl plný smutku, ale vzápětí i radostných okamžiků. Ostatně je skvělé, že kniha má něco málo přes 400 stran, takže děj je velmi dobře vykreslený a provází vás tak od začátku do konce tím, co prožíval v minulosti rodinný klan Lindegrenů a Halleholmů.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Nedomlelová registrovaný uživatel

    Krásné čtení

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251564

  • 5 z 5 hvězdiček Olina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem četla jedním dechem, je čtivá a i částečně ze života. Prostě paráda.

    Kniha, Metafora, 2021, 9788076251564

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda