Pekelné léto E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Je léto a příšerné vedro. Juncker i po smrti otce zůstává v Sandstedu a nedaří se mu nejlépe. V parku je nalezeno tělo místního advokáta a Juncker se pustí do vyšetřování. Ukáže se nejen, že mrtvého znal, ale dozví se i více o svém otci.Jeho žena Charlotte, investigativní novinářka, dostane anonymní tip, který naznačuje, že teroristickému útoku v… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je léto a příšerné vedro. Juncker i po smrti otce zůstává v Sandstedu a nedaří se mu nejlépe. V parku je nalezeno tělo místního advokáta a Juncker se pustí do vyšetřování. Ukáže se nejen, že mrtvého znal, ale dozví se i více o svém otci.

Jeho žena Charlotte, investigativní novinářka, dostane anonymní tip, který naznačuje, že teroristickému útoku v Kodani, který zničil vánoční pohodu v Dánsku před půl rokem, se dalo zabránit. Charlotte zavětří dobrý příběh, obrátí se tedy na svého muže, který případ vyšetřoval. Juncker ví, co se tenkrát stalo, ale nechce ženě pomoci, protože má pocit, že by je to oba mohlo ohrozit.

Nakonec novinářce začne s případem pomáhat Signe, Junckerova bývalá parťačka, která se vyšetřování také zúčastnila, ale na rozdíl od Junckera má pocit, že je potřeba pravdu odkrýt. Obě ženy začnou pátrat a dostanou se do dramatických situací.

Pekelné léto volně navazuje na první případ série o Martinu Junckersenovi a Signe Kristiansenové Tuhá zima.

Sdílet 0

autoři
Kim Faber | Janni Pedersen
série
Detektiv Martin Juncker 2. díl z 3
Další ze série
1. Tuhá zima
2. Pekelné léto
3. Škrtič
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
vyšetřování Kodaň
Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Josef Procházka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Překvapení pro mě. Tuhou zimu a Pekelné léto jsem koupil zlevněné, neměl jsem co číst, autory jsem neznal. Takže tato druhá kniha je ještě lepší než první a už se chystám a těším na třetí ze série - Škrtič.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027703845

  • 4 z 5 hvězdiček Tomík33 Uživatel aplikace KDčko

    Zajímavé, i když vláčnější uzavření příběhu. Druhý díl Pekelné léto uzavírá vyšetřování prvního dílu Tuhá zima stran odpovědnosti tajných služeb za bombový vánoční útok. Opět se setkáváme s Martinem Junckerem, Signe a Charlotte. Martin vyšetřuje vraždu bývalého společníka jeho otce z právnické firmy. Martinova žena Charlotte , investigativní novinářka, je vtažena do zjišťování, proč tajné služby nereagovali na informace o útoku a muselo zemřít 19 nevinných lidí .Nakonec spojí se Signe, neboť té svědomí nedovolí toto pustit z hlavy. Opět srozumitelně, zajímavě a poutavě napsáno. Bohužel je tempo méně svižné (ale ne pomalé, jak u ostatních severských krimi), proto hvězdička dolů. I tak stojí kniha za přečtení, protože je opět vyšetřování doplněno o lidské osudy hlavních postav a popis nálady ve společnosti. Konec je docela překvapující, protože je lehké mít dvě tváře.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027703845

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora