Proměna E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Co se člověku musí přihodit, aby se ze dne na den ocitl v pusté divočině uprostřed Šumavy, jen s pár věcmi v batohu? Samolibý pražský manažer Petr o tom ví své.Jednoho rána, po bujaré oslavě povýšení v práci, jej okolnosti donutí v několika minutách vše opustit. Zanechá za sebou prázdný byt i svůj starý život. Míří do srdce Šumavy, kde jako malý… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co se člověku musí přihodit, aby se ze dne na den ocitl v pusté divočině uprostřed Šumavy, jen s pár věcmi v batohu? Samolibý pražský manažer Petr o tom ví své.

Jednoho rána, po bujaré oslavě povýšení v práci, jej okolnosti donutí v několika minutách vše opustit. Zanechá za sebou prázdný byt i svůj starý život. Míří do srdce Šumavy, kde jako malý navštěvoval svého dědečka, místního hajného. Tam se potýká se zimou, hladem, svědomím – a také s neústupným majorem Hermannem z budějovické kriminální policie. V boji o přežití mu pomáhá tajemný postarší dřevorubec Vincent se svým kamarádem Vaškem.

Každý z mužů ovšem skrývá něco ze své minulosti. Nakonec se ukáže, že nic není tak, jak se zpočátku zdálo: důvody překotného útěku, nepřátelská příroda, ani Petr sám.

Napínavý debut nadějného českého autora.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Autor se rozhodl inspirovat se hollywoodskými akčními spektákly a celé to zabalit do českých reálií a výsledkem jsou humorné situace a opravdu povedené hlášky.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 36 hodnocení čtenářů

26× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Iveta Strejčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, určitě přečtu v budoucnu znovu.

    E-kniha, Vendeta, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Patočková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se mi velmi líbila. Děj knihy nádherně plynul. Jakmile autor napíše další knihu, tak si ji určitě přečtu.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Šefčíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná jednohubka ;) Těším se na autorovu další knihu.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela Sedláková registrovaný uživatel

    Příběh je perfektně čtivý, silný a odvážný. Petr byl sympaťák, nebál se rozhodnutí, které mu obrátilo život a to k dobrému! Taková změna, vzdát se luxusu a utéct do lesů, chce hodně síly a odvahy. Změna mu prospěla a uvědomil si, že zhýčkaný, rozežraný a luxusní život není to nejdůležitější na světě. Bylo mi moc příjemné prostředí z Šumavských lesů, navíc tam Petra vázaly vzpomínky z dětství se svým dědou. Vincent, který Petra naučil žít a přežít v divočině byl skvělý a spravedlivý člověk. Knihu jsem si strašně užívala a prožívala každé napětí i dobrodružství s Petrem :) Děkuji autorovi za super příběh a budu se těšit na další. A Knihy Dobrovský velký díky za poskytnutí k recenzi :)

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Tencerová registrovaný uživatel

    ️ Proměna ️ ⭐ David Věrný ⭐ Triler ⭐⭐⭐⭐⭐ TOTO JE KNIHA, ktorá prelomila moju čitateľskú krízu. Bolo to skvelé! Musím sa priznať, že podľa obálky som si celý čas myslela, že to bude mysteriózny triler s prvkami tajomna. OMYL! Bolo to ešte lepšie. Kniha rozpráva príbeh samoľúbeho pražského manažéra Petra, ktorý sa chtiac-nechtiac vymaní zo svojho bežného jednoduchého kancelárskeho života a ocitne sa uprostred Šumavy len s batohom. Keďže nemá žiadne skúsenosti so životom v lese, musí sa potýkať s hladom, chladom a so svojim svedomím. Do cesty sa mu dostane drevorubač Vincent s kamarátom Vaškom a tí mu dajú "návod na prežitie". Naučia ho všetky dôležité zručnosti, ktoré sú nevyhnutné na život v lese a postupne sa z nich stávajú priatelia. Kniha má veľa vrstiev, ktoré sa postupne odkrývajú - Petrov strach z neznámeho, boj so svojim svedomím, boj o prežitie, ale aj sila priateľstva, pokojný život bez výdobytkov modernej doby a v neposlednom rade spojenie s prírodou. Jednoznačne odporúčam a dúfam, že autor bude pokračovať v písaní, lebo na to, že to bol jeho debut to bolo skvelé

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Furbacherova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od knihy jsem nic nečekala, ale příjemně mě překvapila a přečetla jsem jí během pár večerů. Knihu doporučuji. Děj byl krásně plynulý, vůbec jsem se nenudila a konec příběhu mě velice potěšil. Dokonce, díky této knize, si budu více všímat českých autorů.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Vladimíra Vítková registrovaný uživatel

    Kniha se mě líbila. Určitě si od autora koupím další pokud vyjde.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Przewozná registrovaný uživatel

    Autor Vás přinutí vůči hlavní postavě cítit snad všechny možné emoce. Hlavním hrdinou na začátku pohrdáte a nesnášíte ho a přesto Vás to nepřinutí knihu odložit. Potom se někde mezi řádky, v lesích Šumavy stane, že s ním začnete soucítit a doufat. Stránky ubíhají dál, rychleji a rychleji a najednou jste na konci příběhu. Za mě skvělého příběhu. Opravdu dokonalá "Proměna" člověka, kterou odstartovalo naprosté zoufalství.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Pudivítrová registrovaný uživatel

    Originální thriller z pera českého autora. Proměna člověka byla popsaná bravurně. Surový popis přežití v přírodě. Těším se na další knihy od autora.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Prochazka registrovaný uživatel

    Rozhodně stojí za Váš čas. Knížka měla spád, zápletka super a zasazení do Šumavy se hodně povedlo. Od druhé půlky už skoro nešlo přestat. Těším se na další knihy od tohoto autora.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027715008

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda