Dívka na pláži E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

194 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní

Hlavní komisařka Lena Lorenzenová řídí rozsáhlou pátrací akci po čtrnáctileté dívce na severofríském ostrově Föhr. Pohřešovaná Marie Logenerová pochází z ortodoxní náboženské rodiny a všichni ji popisují jako dívku na svůj věk nezvykle vyzrálou. Již druhý den pátrání je nalezena na opuštěném úseku místní pláže s proříznutými tepnami.Lena a její… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hlavní komisařka Lena Lorenzenová řídí rozsáhlou pátrací akci po čtrnáctileté dívce na severofríském ostrově Föhr. Pohřešovaná Marie Logenerová pochází z ortodoxní náboženské rodiny a všichni ji popisují jako dívku na svůj věk nezvykle vyzrálou. Již druhý den pátrání je nalezena na opuštěném úseku místní pláže s proříznutými tepnami.

Lena a její mladý kolega Johann velmi brzy pojmou podezření, že nejde o sebevraždu. Mariini rodiče jsou velmi zdrženliví a příliš nespolupracují, ale nejsou jediní, kdo zjevně má co skrývat. Komisaři postupně pronikají hlouběji do života mladé dívky a jejích tajemství. Lena je přesvědčená, že v nich je skrytý klíč k vyřešení případu.

Kromě profesní výzvy stojí Lena soukromě před obtížným rozhodnutím. Odhodlá se ke společnému životu s Erckem, svým přítelem z mládí? Co by znamenalo přestěhování na ostrov Amrum pro její práci v Zemském kriminálním úřadě? A dokáže odpustit otci, kterého čtrnáct let neviděla?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Lašťovková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Opět velmi pěkná detektivka, stejně jako první díl...

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027712182

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Bláhová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá kniha, doporučuji i knihu Mrtvý na pláži ze stejné série.

    Kniha, Vendeta, 2023, 9788027712182

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda