Nové sny

Autor Lilly Lucas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

99 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Romance i humor (nejen pro ženy)

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová bouře a ona ve snaze vyhnout se obrovskému zvířeti na cestě havaruje. Naštěstí se objeví Noah, který ji zachrání a odveze tam, kam mířila.V malém městečku uprostřed Skalistých hor se chce Elara postavit na vlastní nohy a… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová bouře a ona ve snaze vyhnout se obrovskému zvířeti na cestě havaruje. Naštěstí se objeví Noah, který ji zachrání a odveze tam, kam mířila.

V malém městečku uprostřed Skalistých hor se chce Elara postavit na vlastní nohy a bojovat za svou budoucnost. Přitom se opět setkává s Noahem, jehož velkým snem je stát se astronautem. Osud tomu chtěl, aby se oba potkali v Hankově autodílně, kde se postupně sbližují. Alespoň to tak vypadá, protože Noah se snaží i přes jejich vzájemné sympatie udržovat od Elary odstup.

Elara neví, co si má myslet, dokud se nedozví, že jeho expřítelkyně leží v kómatu po autonehodě, kterou si Noah klade za vinu. Zvítězí láska nad pocitem viny?

Sdílet 0

série
Láska z Green Valley 3. díl z 5
Další ze série
1. Nové začátky
2. Nové sliby
3. Nové sny
4. Nové vyhlídky
5. Nové šance
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
new adult romantika
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Moderní pohádka pro dospělé i dospívající čtenáře je přesně tou kamarádkou, s níž chcete trávit sychravé podzimní večery. Umně vystavěná příběhová linka, jenž je od začátku do konce nádhernou ukázkou bravurní horské dráhy emocí, v níž nechybí radost, humor, rodinné vztahy ani smutné pasáže.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 121 hodnocení čtenářů

84× 5 hvězdiček 29× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Srolová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na pokračování Lásky z Green Valley jsem se moc těšila, protože Lilly Lucas jsem si oblíbila od prvního dílu a patří mezi mé top autorky v edici Red. V Nových snech se potkáváme úplně s novými postavami, ale nebojte, zamilujete si je stejně jako předchozí dvojice z předešlých dílů. Elara je sympatická hlavní hrdinka, která si nechce dál nechat diktovat život od matky a odjíždí za babičkou do Green Valley. Noah si přeje být astronautem, ale okolnosti ho ze studia na Stanfordu zavedou zpátky do našeho městečka, kde pracuje jako automechanik. Nebylo žádné překvapení, že se tahle knížka četla sama. Moc mě to bavilo! Byly tam vtipné momenty, krásně popsané prostředí hor, romantická linka se mi také velmi líbila, ale přesto u mě stále vede druhý díl série.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Petránová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Svižná poutavá romantika z nádherného prostředí Skalistých hor. Skvělá jednohubka 😊

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Kristy.Books registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nové sny sú tretím dielom série Láska z Green Valley, ale nie je potrebné čítať predchádzajúce časti, kľudne ich môžete čítať samostatne, nebudú vám chýbať žiadne dôležité informácie. Predchádzajúce príbehy sa mi veľmi páčili, takže aj na trojku som sa nesmierne tešila a som rada, že autorka ma opäť nesklamala a dopriala mi ďalší krásny príbeh. Príjemné prostredie, sympatické postavy, pomaly sa vyvíjajúca romantika, emócie... túto kombináciu mám veľmi rada. Elara sa pohádala so svojou mamou, a tak prichádza do Green Valley, aby pár dní zostala u milovanej babičky. Hneď pri príchode sa jej však stane nehoda a jej auto potrebuje opraviť. Nemá dostatok peňazí, tak sa rozhodne v mestečku zostať celé leto a na opravu si zarobiť. Elara bola sympaťáčka a bolo mi celkom ľúto, ako sa k nej správala jej mama (ani neskôr som si k tejto postave nedokázala nájsť vzťah). Našťastie, babička ju v jej snoch podporovala a poskytla jej pomoc. Niektorí ju možno najskôr považovali za "typické mestské dievča", ale postupne im ukázala, čo sa v nej skrýva. Noaha som si obľubovala postupne, ako som ho lepšie spoznávala (pretože zo začiatku bolo okolo neho viacero tajomstiev a netušili sme, prečo si drží určitý odstup). Bol naozaj inteligentný a páčila sa mi jeho vášeň pre vesmír a hviezdy. Vďaka nemu som sa dozvedela mnoho nových vecí. Zároveň ho trápili obrovské výčitky svedomia, ktoré ho brzdili, bránili mu robiť to, čo by naozaj chcel a on nevedel, ako sa z celej situácie vymotať (kvôli tomu som sa naňho neraz hnevala, hoci z časti som mu aj rozumela). Mal naozaj úžasnú rodinu, aj keď bola veľká, hlučná, niekedy chaotická, ale bola v nej cítiť obrovská láska. Jeho najmladšia sestrička bola veľmi rozkošná. Romantická linka bola pomalá a ja som si nesmierne užívala postupne zbližovanie Elary a Noaha, ich prvé nesmelé dotyky, spoločné bláznenie (napríklad pri umývaní auta alebo počas detského tábora). Pri týchto scénach som sa usmievala ako slniečko na hnoji. Green Valley je mestečko, kde sa všetci poznajú, klebety sa šíria rýchlosťou svetla, ale obyvatelia sa starajú jeden o druhého a nikdy sa nenechajú v štichu. Aj príroda je tu krásna, čo prospieva k príjemnej, priateľskej atmosfére. Autorkin štýl mi sedí, príbeh sa čítal v podstate sám, stránky mi rýchlo ubiehali pod prstami. Dokázala by som ju prečítať aj na jedno posedenie. Celú sériu vám odporúčam, ide o NA slow burn romantiku. Prvý a tretí diel sa mi páčili na rovnakej úrovni, druhý diel bol v porovnaní s nimi trochu slabší. Už teraz sa teším na ďalší príbeh z prostredia Green Valley.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Denny registrovaný uživatel

    Jako milovník příběhů z Green Valley jsem se ráda vrátila do prostředí skalistých hor. Dovoluji si říci,že je tento díl pro mě nejlepší ze série Hlavní postavy i chemii mezi nimi si zamilujete. Ač se vzájemné přitažlivosti a citům snaží bránit,tak láska si cestu stejně najde byť k ní není cesta lehká. Noaha a jako lásku ke hvězdám i dobrosrdečnost k lidem si zamilujete Elaru budete obdivovat za to,že se rozhodla jít za svými sny a jak obětavá dokáže být pro ty, které má ráda. Ráda se ke knize budu vracet s už teď se těším na další díl ze série

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Netajím se tím, že je tato autorka jednou z mých nejoblíbenějších v žánru romance. Tahle dáma totiž opravdu umí psát. Její kouzlení se slovy, které je vlastně celkem jednoduché a úderné, umí rozněžnit každé dívčí srdce. Nové sny nejsou výjimkou. Už třetí díl série Láska z Green Valley nás opět zavede do oblíbeného městečka ve Skalistých horách, kde se za poměrně zábavných okolností setkávají Elara a Noah. Ona utíká ze slunného Phoenixu přes výčitkami své matky, které oznámila, že se chce v životě věnovat jinému povolání než je být lékařkou. On zase utíká před svými vnitřními démony, které ho posledních pár měsíců doslova žerou zaživa. Setkávají se, aby se mohli zamilovat a následně i jeden druhému zlomit srdce. Green Valley je malebné horské městečko, které se pyšní celkem slušnou kavárnou, restaurací, květinářství (které je otevřeno pouze čtyři dny v týdnu), a v neposlední řadě i benzinovou pumpou spojenou s autoservisem, ve kterém pracuje Hank s Noahem. Elara má potíže zaplatit za opravu svého auta, a tak se rozhodne si svůj díl odpracovat právě v Hankově obchodě. Láskyplná přijetí, která se jí dostává prakticky od každého z městečka vč. její babičky nebo rodičů Noaha, se dostává do kontrastu se smutným osudem Hankovy dcery (a shodou okolností i Noahovou ex přítelkyní), která po nehodě zůstává v kómatu v nemocnici v Denveru. Knížka je plná humorných scén, u kterých jsem se upřímně pobavila. Elara je sympatická postava se svými sny, kterých se nehodlá vzdát a její vzdorovitost a cílevědomost mi byla dost sympatická. Noah někdy až moc působil jako ten „správný“ chlap z malého městečka, ale jeho jiné vlastnosti to celkem rychle vynahradily. Že jo, holky! Tohle si dejte – k snídani, obědu, svačině nebo třeba večeři. Bude vám to chutnat.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Sběratel Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Další skvělý díl ze série. Už se těším až si přečtu další. Tato série mě moc baví, zamilovala jsem si skalisté hory.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Zusková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle je prostě můj šálek kávy. Příjemně oddychová kniha, Elaru ani Noaha zatím ještě neznáme takže vlastně nevíme co čekat. Elara za mě super holka která ví co chce a jede k babičce která je úplně úžasná. Noah a jeho rodina jsou také naprosto skvělý, zásah byla nehoda Annie kde jsem se bála, že nedopadne dobře, ale díky bohu dobře dopadla a tak Noah začal mít šanci na svůj vlastní život. Příběh byl takový jemný nic přehnaného a zrovna k těm dvou se mi to hodilo. Opravdu další super příběh z tohoto nádherného města, kde Vám každý člověk hned přiroste k srdci a přijde Vám jako by jste ho znaly nejmín pár desítek let. Tyhle knihy z ruky jen tak nedám, uvidíme co nás čeká dál.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 2 z 5 hvězdiček Lucie Šebestová registrovaný uživatel

    Asi nejslabší díl z celé série - náhodněji se už postavy snad ani chovat nemůžou.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 3 z 5 hvězdiček Ema Radová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tato kniha je trošku slow burn. Byla zajímavá, ale NOVÉ ZAČÁTKY byly lepší. Doporučuji těm, komu nevadí slow burn.

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Lenochová registrovaný uživatel

    Všemi deseti doporučuji. Knihy od Lilly mě vždy překvapily, užila jsem si čtení na maximum. Jsou to moc krásné příběhy, které vás vezmou za srdce. <3 Doporučuji

    Kniha, Red, 2022, 9788027702589

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora