Krása mezi námi E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

ŽIVOT UMÍ BÝT KRUTÝ.V Idahu je zima. Obloha je temná. Chlad prostupuje až na kost.JACK TO VĚDĚL.Jacku Dahlovi už nic nezbývá. Kromě jeho mladšího bratra Mattyho, pro kterého by položil život. Jejich matka je mrtvá a peníze jim rychle docházejí. Jack musí učinit rozhodnutí – přijít o bratra, nebo najít ukradenou hotovost, která dostala jeho tátu do… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

ŽIVOT UMÍ BÝT KRUTÝ.
V Idahu je zima. Obloha je temná. Chlad prostupuje až na kost.

JACK TO VĚDĚL.
Jacku Dahlovi už nic nezbývá. Kromě jeho mladšího bratra Mattyho, pro kterého by položil život. Jejich matka je mrtvá a peníze jim rychle docházejí. Jack musí učinit rozhodnutí – přijít o bratra, nebo najít ukradenou hotovost, která dostala jeho tátu do vězení.

STEJNĚ JAKO JÁ.
Ava Bardemová vede osamělý život plný ticha. Její nemilosrdný otec už sedmnáct let ovládá její osud. Naučil ji nikoho nemilovat.

CÍTILA JSEM TŘEPETÁNÍ KŘÍDEL, KDYŽ JSME SE S JACKEM POTKALI? CÍTILA JSEM PŘICHÁZEJÍCÍ TORNÁDO?
Ale teď chce Ava porušit pravidla, aby do svého srdce vpustila Jacka. Zjistí, že Jack i její otec hledají ty stejné peníze, a najednou musí čelit vlastnímu těžkému rozhodnutí – zůstat mlčet, nebo promluvit a pomoct bratrům přežít.

KDYŽ SE OHLÉDNU ZPÁTKY, MYSLÍM SI, ŽE ANO.

Sdílet 0

série
Krása mezi námi 1. díl z 1
Další ze série
1. Krása mezi námi
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
King Cool
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2022
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Měl jsem tu čest s krásně napsaným románem, který prozatím zařazuji do svého pomyslného žebříčku mezi top 3 knihy, jež jsem měl možnost tento rok přečíst. Tam venku už sice začíná vládnout podzimní království, ale uvnitř mé duše je stále vlídné podnebí. Moc děkuju, Cory.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 15 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček M_o_n Uživatel aplikace KDčko

    Tahle kniha mě ze začátku velmi zaujala anotací. Popravdě jsem měla velká očekávání a ty se také zcela naplnili a ještě i přečtili. Myslela jsem že to bude něco kapánek jiného, ale nakonec je to taková salva emocí, že takhle jsem se nerozbrečela u knihy už dlouho. Strašně moc doporučuji. Opravdu úžasné, dojemné a chytne Vás to za srdíčko.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 4 z 5 hvězdiček Annette Kovářová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přestože se mi začátek knihy zdál trošku zmatený, něco mě nutilo číst dál. Pravděpodobně to byly krátké kapitoly, jednoduché věty a dostatek přímé řeči. Stránky se tak otáčely téměř samy a nějak se stalo, že jsem najednou byla příběhem uplně polcena. Z rodinného zázemí Jacka a jeho mladšího bratra Mattyho mi bylo od začátku strašně úzko. Jejich osud i temná atmosféra prostředí, ve které vyrůstají mi hodně připomínalo knihu KDE ZPÍVAJÍ RACI. Pokud vám z dětství malé Kya bylo do breku, věřte, že Jack a Matty na tom nejsou o nic líp. Jestli na mě něco v knize působilo jako z žánru YA, byla to nesmyslná paličatost Jacka, který šel do všeho bez rozmyslu a jeho nesmrtelnost. Co ten kluk všechno přežil, to by mu mohl závidět samotný James Bond. Nutno však říct, že mi to vůbec nevadilo, já jsem tomu klukovi stejně strašně fandila, aby všechny ty parchanty dostal a vyvázl živý. Bohužel mi dojem z knihy trošku pokazil konec, který mi přišel opět dost zmatený a nebyla jsem si jistá, jestli dobře chápu co se stalo.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavý příběh. A velice dobře napsaný. Spisovatelka čtenáře udržuje v napětí po celou dobu. Střídání pohledu různých osob je skvělé, udržuje to čtenáře v obrazu zákoutí děje. Knihu jsem si koupila hlavně proto, že se mi líbila obálka. Upřímně jsem čekala úplně jiný příběh, více romantický. I tak jsem od knihy nemohla odtrhnout oči. Romantická linka tam byla okrajově. Příběh Jacka a Mattyho mě naprosto uchvátil. Knihu mohu doporučit. Celý děj je do detailu promyšlený, postavy nejsou nijak naivní. Jack je sedmnáctiletý kluk, který má mladšího bratra. Jejich otec je ve vězení, matka závislá na opiátech. Ta nakonec spáchá sebevraždu a oběsí se v ložnici. Aby Jack udržel sebe i Mattyho naživu, rozhodne se najít kufřík s penězi, které ukradl jeho otec a někam schoval. Tady se Jack začne dostávat mezi okruh lidí, kterým by se měl rozhodně vyhnout. Když za nimi přijde policista Doyle, utíkají z domu. Ava je dcerou Bardema. Celý život ji učil, aby ji nikdy na ničem nezáleželo. Když si nic nepustí do srdce, nic ji nemůže ublížit. Ava a Jack se poprvé vidí ve škole, kdy ji Jack pomůže a zároveň najde její ztracenou knihu. V motelu nechá Mattyho samotného a jde za Redem, který by měl vědět, kde peníze jsou. A tak se ocitne v lese, kde ho přepadnou muži a mají v plánu ho zabít. Matty nezavolá paní ze sociálky, ale Avu. A tak se jejich cesty spojí. Všichni tři se vydávají na cestu plnou nebezpečí. Jack stále pátrá po penězích, Ava se je snaží držet naživu a malý Matty je správný statečný klučina. Příběh spěje do zdárného konce, kde buď všichni přežijí, nebo se celý svět propadne do nekonečné temnoty. Ten konec mě trochu mate. Nikde není vysvětleno, zda to byla jen Jackova vzpomínka, sen nebo realita a ti dva se znovu našli. To mi ale nedává trochu smysl, nebo jen spisovatelka zapomněla dodat pár vět pro vysvětlení.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika veronika.drdova@centrum.cz registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla napínavá a neustále mě nutila číst dál a dozvědět se, jak to skončí. I když už od začátku jste tušili, že to bude smutný příběh o životě 3 dětí/teenagerů. Bylo těžké číst o tom, jak některé děti strádají pod výchovou či nevýchovou svých špatných rodičů. Postavy Jacka, Mattyho a Avy si oblíbíte a budete jim fandit. Jen konec mě trochu zklamal, nějak jsem čekala něco jiného a doufala v zodpovězení více otázek.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Holanová registrovaný uživatel

    Kniha se mi četla moc hezky. Líbí se mi děj, který byl velmi originální a hezky zpracovaný, takže čtenář má vztah k postavám. Také jsou tam krátké kapitoly, což je za mě další plus. Celkově jsem měla knihu do dvou dnů přečtenou, protože mě cosi nutilo číst dál a dál.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika Mátyásiová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krása mezi námi mi přinesla úplně něco jiného, než jsem čekala. Byla jsem připravena na příběh chlapce a dívky, ale ne na tento. Jack a Ava jsou oba rozdílní, leč přesto je spojuje něco většího, než jsou oni sami. Kniha je psaná hrozně zajímavým a krásným stylem, kde se střídají pohledy a provází nás myšlenky Avy. Kapitoly jsou krátké a čte se to vážně rychle. Jazyk příběhu mi byl hrozně příjemný a přišel mi až poetický. Během děje mi hlavních hrdinů bylo čím dál víc líto, jelikož oba před sebou mají hrozně složitý životní osud a musejí se ještě jako děti rozhodnout, kterou cestou se budou ubírat. Tak trošku jsem doufala ve šťastný konec, jelikož autorka přinášela jednu pecku za druhou a člověka několikrát napadne, kolik toho vlastně jedna osoba může ještě snést. On ten konec ale i šťastný byl. Svým způsobem.. Kniha mě hrozně mile překvapila, jelikož s tímto očekáváním jsem do ní nešla. Zároveň mě ale i rozesmutnila, což mi vlastně vůbec nevadí, jelikož já tyhle příběhy, které jsou ve skutečnosti daleko hlubší, mám prostě ráda. Pokud ovšem čekáte romantický příběh o hledání pokladu, raději sáhněte po jiném příběhu, protože tohle je spíš surové čtení o sakra velké nepřízni osudu. Ale já to miluju.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 4 z 5 hvězdiček Valéria Levandovská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Išla som do tejto knihy, pretože už anotácia ma na prvý pohľad zaujala a hovorím si, niečo podobné som ešte nikdy nečítala tak idem do toho! Ani z ďaleka som nedostala to čo som čakala, kniha bola tak silná, donútila ma plakať a dokonca mi zlomila srdce. Donúti človeka zamyslieť sa a byť vďačný za svojich rodičov, ktorí nás milujú celým srdcom a spravia pre nás všetko, pretože mať takých rodičov nie je samozrejmosť a nie každému sú takí rodičia dopriatí. Kniha obsahuje veľa bolesti ale aj sily, ktorú hlavný hrdina má, bojuje nie len za seba ale aj za svojho mladšieho brata. Jacková mama spácha samovraždu (obesí sa vo svojej izbe) a Jack je ten, ktorý ju nielen nájde, ale aj pochová a pritom musí ešte hrať pred bratom, že je všetko v poriadku, aj keď on sám je ešte dieťa a potrebuje nielen spracovať čo sa stalo ale aj smútiť za matkou. Otec je vo väzení za krádež a spolupáchateľ pri krádeži Bardem, ktorý vyviazol bez väzenia hľadá ukrytý kufrík s peniazmi. Jack a jeho brat sú nútení odísť z domu, pretože je na neho uvalená exekúcia, čo Jacka donúti navštíviť otca a spýtať sa ho kde je kufrík. Ten mu ale nič neprezradí, ešte ho aj zmláti. Jack sa návštevou otca dostane pod radar Bardema, ktorý si myslí, že Jack vie kde je kufrík a tak sa stane terčom. Jackovi sa skríži cesta s Avou, ktorá je dcérou Bardema. Ava si uvedomí, že obaja hľadajú ten istý kufrík a stojí pred ťažkým rozhodnutím, komu pomôže. Matty (Jackov brat) si s Avou vytvorí puto, pretože sa stará nie len o neho ale pomáha aj Jackovi. Všetky 3 hlavné postavy sú nezabudnuteľné, silné osobnosti. Častokrát počas čítania som si poplakala, pretože takí mladí ľudia (v podstate ešte deti) by nemali mať taký ťažký osud. Napriek tomu kniha zobrazuje aj vznik a vývoj vzťahu Jacka a Avy, ktorý dosiahnú svoj happy ending. Knihu veľmi odporúčam, nesie v sebe silné posolstvo. Jediné čo sa mne trošku nepáčilo je to, že kniha je písaná v 3. osobe singuláru a to trošku čitateľovi vytvára slepú uličku, pretože nevie všetky hlavné myšlienky hrdinov. To je ale len môj osobný názor, niekomu to vôbec nemusí prekážať. HODNOTENIE: 4/5*

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Odstrčilová registrovaný uživatel

    Krásný příběh, který člověka pohltí,.. Já jsem tam našla vše, co od příběhu očekávám. Rozjezd rychlý, hned vás pohltí, dějová linka se odehrává v přítomnosti i minulosti a neskutečně mne to bavilo. Příběh je psaný 3.osobou a setkáváme se jak s pohledem Jacka, tak Avy. V příběhu vidíme neskutečné sourozenecké pouto, kdy mne až dojala oddanost Mattyho k bratrovi a posléze taky k Avě. Nechybí zde zápletka, která je důležitou součástí tohoto příběhu, kdy je hon za penězi velice nebezpečný a odhalí skutečnosti, které hlavní hrdiny buďto posílí v boji s osudem a nebo sejmou. Ke které variantě došlo zjistíte tehdy, když si příběh přečtete :)

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Neubauerová registrovaný uživatel

    Tak tohle byla jízda. Příběh, který je napínavý od první do poslední stránky. Miluju knihy, které vás dostanou hned od samého začátku. Hlavní postavy Jack, Matty a Ava… Rozhodně si je zamilujete a nebudete stačit zírat, stejně jako já, nad jejich statečností. Kniha zároveň ukazuje, jak v jednu chvíli může být život krásný a v druhou se otočí a vše je špatně. Jsem si jistá, že knihu Krása mezi námi jsem nečetla naposledy. Doporučuji všem, kteří rádi čtou příběhy, které vás chytí za srdce a na hodně dlouho po dočtení zaměstnají vaši mysl… „Co si uložíte do srdce, to vám přinese bolest. Ale ta bolest bude stát za to. Zažehne vás a spálí na uhel. Srazí vás na kolena. Rozláme vás na kusy. A změní vás.“

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

  • 4 z 5 hvězdiček Bookswithterez registrovaný uživatel

    Musím říct, že to byla neskutečná jízda, kdy se u mě střídal strach s velkou spoustou emocí - lítost, smutek, obdiv, strach, naděje, pláč, mrazení, nevíra i víra.. četla jsem večer a v noci na jeden zátah - musela jsem to dočíst, nemohla bych strachem usnout… Maximálně mi vyhovovaly krátké kapitoly, které celý příběh hezky a logicky rozdělovaly. Knihu vypráví 3. osoba a drží se většinou dějové linky Jacka a díky jeho obrovské oddanosti, odvaze a lásce si ho nešlo neoblíbit. Stejně, a možná i víc, odvážná byla Ava i Matty. Celou dobu čtení jsem si říkala, že je to jen vymyšlený příběh. Ale víte co? Existuje spousta dětí, které nemají ideální zázemí a milující rodiče. Spousta dětí, které mají neskutečně těžký start do života. A toto je kniha o dvou (třech) z nich. Velmi silný příběh o neskutečně statečných mladých lidech, kteří dělají maximum pro to, aby se vzepřeli svému osudu. Jestli se jim to podaří si musíte přečíst sami - připravte se na emoční jízdu a nachystejte si poblíž kapesníčky.

    Kniha, King Cool, 2022, 9788027703401

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda