Emily zdolává překážky E-kniha

Emily zdolává překážky E-kniha

Součástí série: Emily z Novoluní 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Emily Starrová se narodila s touhou psát a snem stát se spisovatelkou. Když přišla jako sirotek k příbuzným do Novoluní, pomáhalo jí psaní překonávat počáteční chvíle osamělosti. Kamarádi, které si tam získala, ale odcházejí studovat do Shrewsbury a staromódní upjatá teta Alžběta je ochotna Emily dovolit studium pouze pod podmínkou, že psaní… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Emily Starrová se narodila s touhou psát a snem stát se spisovatelkou. Když přišla jako sirotek k příbuzným do Novoluní, pomáhalo jí psaní překonávat počáteční chvíle osamělosti. Kamarádi, které si tam získala, ale odcházejí studovat do Shrewsbury a staromódní upjatá teta Alžběta je ochotna Emily dovolit studium pouze pod podmínkou, že psaní zanechá.

Ve Shrewsbury Emily zdolává svůj první stupínek na cestě za úspěchem. S přáteli – rozenou herečkou Ilsou, budoucím malířem Teddym a uličnickým Perrym, potenciálním právníkem – svými kousky často rozvíří místní stojaté vody, což jejich senzacechtivé okolí nemůže nechat bez povšimnutí.

Dalším krokem po pomyslné alpské stezce k úspěchu je pro Emily otištění jejích prvních příspěvků v místních časopisech. Nedlouho po něm přichází nabídka obrovské šance a Emily stojí před rozhodnutím, jestli navždy změní svůj život… A mezitím postupně dozrává z dívky v ženu.

Sdílet 0

série
Emily z Novoluní 2. díl z 3
Další ze série
Vaše milovaná Emily
1. Emily z Novoluní
2. Emily zdolává překážky
3. Emily hledá cestu
kategorie
E-knihy » Dětská literatura » Knihy pro mládež
Nakladatel
1400
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jarmila Pokorná registrovaný uživatel

    Krásné pokračování, další zážitky dívky na prahu dospělosti.

    Kniha, 1400, 2022, 9788027700486

  • 5 z 5 hvězdiček Terezie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherné milé pokračování přečtené jedním dechem a už teď se těším na poslední třetí díl.

    Kniha, 1400, 2022, 9788027700486

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Zabloudilová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nedokáži ani slovy popsat, jak moc jsem se na druhý díl těšila a jak moc mě mrzí, že jsem jej během pár dnů přečetla. V knížce opět sledujeme příběh Emily, která už dávno není ona malá, nevinná holčička, ale naopak se pomalu ale jistě stává ženou, která si za každých okolností jde za svým cílem aniž by se nechala jakkoli odradit. Stejně jako první díl, tak i tento mi dal vše. Byli chvíle, kdy jsem se smála až jsem se za břicho popadala (zejména díky malérům, do kterých se Emily dostávala), byli chvíle, kdy jsem byla smutná a byli chvíle, kdy jsem si připadala jako kdybych Emily znala už odjakživa a ona nebyla jen literární postavou. Za mě skvělé a příjemné počteníčko. Knížku doporučuji jak čtenářům, kteří hledají vhodnou knížku pro klidné odpoledne u kafíčka, tak i těm, kteří se bojí jít za svým cílem (ona Vás už Emily dokáže nakopnout a motivovat ;) ).

    Kniha, 1400, 2022, 9788027700486

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika E. registrovaný uživatel

    Emily už není to malé dítě, které před několika lety přišlo do Novoluní, poté co osiřelo. Je z ní slečna a pomalu dospívá. Roste do krásy a umí se nosit s náležitou Murrayovskou hrdostí, a tak není divu, že nemá nouzi o nápadníky. Všichni její nejbližší přátelé, Ilsa, Perry i Teddy odcházejí studovat na střední školu do Shrewsbury a i Emily doufá, že ji tety nechají také studovat. Teta Alžběta má ale velmi přísnou podmínku - Emily musí nechat psaní, které nade vše miluje. Zvládne takový slib dodržet? Zároveň na prahu dospělosti dostává nabídku, která se neodmítá. Splní se Emily její sny? Pokud jste si Emily zamilovali už v prvním díle, ani teď nebudete zklamaní. Je vtipná, svou přímostí dokáže obzvlášť své tety velmi často úplně odzbrojit. Několikrát se dostane do řečí a do problémů, ani neví jak, což její přísné konzervativní tetičky nesou obzvlášť špatně. Líbí se mi, jak je často schválně provokuje, něco řekne a s cukajícími koutky čeká na jejich reakci. Zároveň se vyvíjí jejich vzájemný vztah, zpočátku si Emily připadala jako nevítaná povinnost, s postupujícími lety je vidět, že si ji tety zamilovaly, i když to obvykle nedávají příliš najevo. Poetický příběh je částečně vyprávěn er formou, v deníkových zápiscích pak přechází do ich formy.

    Kniha, 1400, 2022, 9788027700486

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora