Hra o život

Autor Diana Urban

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zahrajeme si hru.Máš 24 hodin. Když porušíš moje pravidla, zemře. Když zavoláš na policii, zemře. Když o tom řekneš rodičům nebo komukoli jinému, zemře.Připravena?Když Crystal Donovanová dostane z neznámé aplikace zprávu s nahrávkou svázané sestry s roubíkem v ústech, přistoupí na únoscovu hru. Zpočátku ji nutí do naprosto bizarních úkolů: ukrást… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zahrajeme si hru.

Máš 24 hodin. Když porušíš moje pravidla, zemře. Když zavoláš na policii, zemře. Když o tom řekneš rodičům nebo komukoli jinému, zemře.

Připravena?

Když Crystal Donovanová dostane z neznámé aplikace zprávu s nahrávkou svázané sestry s roubíkem v ústech, přistoupí na únoscovu hru. Zpočátku ji nutí do naprosto bizarních úkolů: ukrást test a dát ho do cizí skříňky, upéct brownies, uskutečnit žertovný telefonát.

Pak ale Crystal dojde, že každý z úkolů má za cíl zranit – nebo zabít – její přátele. Jednoho po druhém. Jenže když odmítne pokračovat, únosce zabije její sestru. Snaží se někdo vyřadit její tým z boje o účast v turnaji ve videohře? Nebo únosce odhalil tajemství z minulosti a chce, aby pykali za to, co udělali?

Crystal se musí rozhodnout. Přátelé, nebo sestra? Musí odhalit pravdu a najít způsob, jak únosce obehrát… dřív, než bude pozdě.

Ve své druhé knize nás Diana Urban, autorka Pokřivených zrcadel, napíná až do šokujícího závěru.

Sdílet 0

Nakladatel
King Cool
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora