Knihkupectví u pláže

Autor Brenda Novak

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Autumn se před půldruhým rokem ztratil manžel. Zoufale se ho snažila najít, ale veškeré pokusy vyšly naprázdno. Neumí si představit, jak dál žít bez něj. Kvůli svým dvěma dospívajícím dětem to však musí zkusit. Vezme tedy děti na léto do půvabného přímořského městečka, kde prožila dětství. Snaží se najít útěchu v práci s matkou a tetičkou v… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autumn se před půldruhým rokem ztratil manžel. Zoufale se ho snažila najít, ale veškeré pokusy vyšly naprázdno. Neumí si představit, jak dál žít bez něj. Kvůli svým dvěma dospívajícím dětem to však musí zkusit.

Vezme tedy děti na léto do půvabného přímořského městečka, kde prožila dětství. Snaží se najít útěchu v práci s matkou a tetičkou v jejich společném knihkupectví, ale valí se na ni nejrůznější šokující zprávy. Dcera stojí před závažným životním předělem a matka dlouhá léta střeží hrozné tajemství.

A když Autumn narazí na muže, který jí kdysi na střední škole zlomil srdce, pradávná náklonnost v ní začne znovu probublávat. Klade si však otázku, jestli ho vůbec smí milovat, nebo jestli má v sobě dál chovat naději, že se jí manžel vrátí. Může důvěřovat jen tomu, co jí napovídá srdce... a doufat, že ji nesvede ze správné cesty.

 

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora