Šťastně až navěky

Autor Abby Jimenez

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

MYSLELA SI, ŽE JEJÍ ŽIVOT SKONČIL. PAK ALE POTKALA JEHO… TEDY, JEHO PSA. Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše. Alespoň dokud jí do auta neskočí jeden trochu divoký, ale roztomilý a především opuštěný pes, jehož oči… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

MYSLELA SI, ŽE JEJÍ ŽIVOT SKONČIL. PAK ALE POTKALA JEHO… TEDY, JEHO PSA.

Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše. Alespoň dokud jí do auta neskočí jeden trochu divoký, ale roztomilý a především opuštěný pes, jehož oči vyloženě prosí, aby se ho ujala.

Tucker, jak se zvíře jmenuje, vnese do jejích dnů nečekaný řád a radost, a Sloan se díky němu konečně začíná cítit sama sebou. Jenže to skončí, když se po řadě nezodpovězených textovek najednou ozve Tuckerův majitel, muzikant Jason, že chce svého psa zpátky.

Sloan se svého nového zvířecího parťáka nehodlá vzdát bez boje. Co když ho ale Jason opravdu postrádá? A navíc je ten chlap milý, pohledný a vtipný… Co začne flirtováním po chatu, se brzy změní na dlouhé telefonáty, a kdo ví, co by se mohlo stát, až se potkají osobně?

Otázka je, jak dlouho se Jason, kterého hudební kariéra nutí být stále na cestách, asi hodlá zdržet na jednom místě. A unesla by Sloan, kdyby jí někdo znovu zlomil srdce?

____

Chytrá letní romance od autorky bestselleru Jenom kamarádi.

 „Poutavý román o hledání odvahy a o tom, že když jde o lásku, stojí za to vzít druhou šanci za pačesy.“ – Publishers Weekly

 „Jedna z nejlepších romancí tohoto roku.“ – SheReads

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ta co ráda čte registrovaný uživatel

    Tuto knížku můžu doporučit. Od autorky jsem si koupila knížku která vyšla před tady touhle a jsem nadchnutá. Knížka je čtivá a je jednoduché ji přečíst za týden.

    Kniha, Mystery Press, 2023, 9788075884824

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora