Dar, nebo prokletí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Esther má neobvyklý dar empatie, který jí umožňuje přesně rozpoznat pocity a nálady druhých. Žije poměrně nekomplikovaný a spokojený život; má milujícího přítele Adama, studuje vysněnou univerzitu, a její největší starostí je úspěšné složení zkoušek a babička, která jí nedopřává tolik soukromí, kolik by si dívka představovala. Brzy se však dozví… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Esther má neobvyklý dar empatie, který jí umožňuje přesně rozpoznat pocity a nálady druhých. Žije poměrně nekomplikovaný a spokojený život; má milujícího přítele Adama, studuje vysněnou univerzitu, a její největší starostí je úspěšné složení zkoušek a babička, která jí nedopřává tolik soukromí, kolik by si dívka představovala.

Brzy se však dozví šokující tajemství svého rodu, které převrátí její svět vzhůru nohama. Rázem je postavena před nejtěžší volbu svého života. Dá přednost vlastnímu štěstí, nebo napraví osud své životní lásky za cenu její ztráty?

Upozorňujeme, že naše kniha Dar, nebo prokletí od autorky Emmy K. Morris vyšla již dříve se stejným obsahem a to pod názvem Předurčená.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Mediaplex
jazyk
čeština
Počet stran
338
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Ivana Chramostová registrovaný uživatel

    Čtivá poklidná a jemná romantika. Emma Morris má vypravěčský dar, který na čtenáře působí přirozeně a opravdově. Příběh je zasazený do současnosti, část se odehrává v Praze, ale není tu s městem bižší propojení. Děj měl spád, někdy až moc rychlý. Chyběla mi např. informace o postupu soukromého detektiva a epilog, kde by se příběh více uzavřel, zvláště informace o reakci nalezeného otce na jeho život v jiné realitě a na výsledek testu DNA, zvláště pak aspoň náznak pokračování vztahu obou hrdinů, nebo dcery a otce, popř. dalších postav. Nicméně mě příběh Esther a Adama zaujal, autorka velmi dobře popisuje psychologii obou postav, které si čtenář jistě oblíbí. Za mě čtivý příběh plný lásky, žádný větší stres - prostě odpočinkové čtení na dovolenou nebo dlouhé večery.

    E-kniha, Mediaplex, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda