Fantastické léto

Autor Brenda Novak

Fantastické léto - Brenda Novak BESTSELLER

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jsou rodiny, do nichž jsme se narodili… … a rodiny, které jsme našli. Když si Serenity nechala udělat testy na zjištění DNA, dělala si legraci, že jistě odhalí nějaký temný skandál svých předků. Rozhodně však nečekala, že najde dvě nevlastní sestry, o jejichž existenci neměla ani tušení. V jediném okamžiku se jí zhroutí představy o rodině, v… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsou rodiny, do nichž jsme se narodili… … a rodiny, které jsme našli. Když si Serenity nechala udělat testy na zjištění DNA, dělala si legraci, že jistě odhalí nějaký temný skandál svých předků. Rozhodně však nečekala, že najde dvě nevlastní sestry, o jejichž existenci neměla ani tušení. V jediném okamžiku se jí zhroutí představy o rodině, v níž dosud žila v lásce a harmonii. Hlavou se jí honí spousta otázek a od setkání s nově nalezenými sestrami si slibuje odpovědi. Ideálním místem pro seznámení tří mladých žen se stejnou DNA se zdá být rodinný srub u jezera Tahoe, kam Serenity velmi ráda jezdí. Právě tam se trojice rozhodne poodhalit roušku tajemství, které otřáslo jejich dosavadními životy. Všechny se nacházejí v přelomové životní situaci. Reagan se snaží řešit svůj románek v newyorské reklamní agentuře, kde si buduje kariéru, zatímco Lorelei čelí rozpadu manželství. Do konce léta se budou muset vypořádat se s tím, že to, co dosud považovaly za pravdu, se najednou ukázalo jako jedna velká lež.

 

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
Rozměr
126 x 212 x 37
datum dotisku
19.04.2021
Počet stran
464
Vydání
1
isbn
978-83-276-5250-8
Vazba
pevná vazba
datum vydání
16.04.2021
ean
9788327652508

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Slávka Beňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Túto knihu som si kúpila tak trošku náhodou. Objednávala som si inú knihu a chcela som ešte niečo prihodiť do košika. Som velmi rada, že práve táto kniha sa mi v košíku ocitla. Priznam sa, že anotáciu som si ani nečítala, len som videla, že má veľa pozitívnych hodnotení. Príbeh je o tom ako Serenity si da iba tak pre učely svojej práce, aby videla ako to funguje spraviť testy DNA. A takto objaví svoje dve nevlastné sestry o ktorých existencii vôbec netušila. Na ich prvé stretnutie si vyberú zrub pri jazere Tahoe. Okrem toho, že chcú zistiť pravdu o svojom pôvode, tak každá z nich si rieši aj svoje osobné problémy. Na príbehu sa mi páčilo, že bol písany z pohľadu Serenity, Reagan a Lorelei. Kapitoly sa striedaju a takto je nám každá z nich lepšie priblížená. Mňa veľmi zaujímali príbehy všetkých troch, bola som zvedavá ako dopadne život každej z nich a ako sa vysvetli tajomstvo okolo ich pôvodu. Kniha sa mi čítala veľmi dobré, bolo to veľmi pohodove čítanie. Jedine mi vadilo, že epilog je iba z pohľadu Reagan a o Serenity a Lorelai sa dozvieme iba okrajovo ako pokračuju v živote. Žiadalo sa mi viac informácii hlavne o Lorelei. Knihu odporúčam, ja som veľmi rada, že sa ku mne dostala.

    Kniha, HarperCollins, 2021, 9788327652508

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Chadrabová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc krásná kniha a zajímavý příběh. Vřele doporučuji

    Kniha, HarperCollins, 2021, 9788327652508

  • 4 z 5 hvězdiček Hanka H. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čtivý román ze současnosti se zajímavou hlavní myšlenkou, která je rozvíjena vzájemným prolínáním jednotlivých dějových linek hlavních hrdinek.

    E-kniha, HarperCollins, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 26 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora