Karlaz: Cesta člověka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Eliáš potkává KARLAZE, který ho přenáší do světa za sněžnou čarou. Chlapec tam spatří svou duši směřovat k městu přízraků. Pozná, že v životě nevykonal to, co vykonat měl a svůj čas promrhal. Sevře se mu hrdlo a zatouží se napravit. KARLAZ mu prozradí, že existuje cesta, která by mu mohla pomoci dojít tam, kam si přeje. Do průzračného města, kde… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Eliáš potkává KARLAZE, který ho přenáší do světa za sněžnou čarou. Chlapec tam spatří svou duši směřovat k městu přízraků. Pozná, že v životě nevykonal to, co vykonat měl a svůj čas promrhal. Sevře se mu hrdlo a zatouží se napravit. KARLAZ mu prozradí, že existuje cesta, která by mu mohla pomoci dojít tam, kam si přeje. Do průzračného města, kde poutníci, kteří prožili dobrý život, rozeznívají bubny věčnosti. Eliáš požádá KARLAZE, aby se stal jeho učitelem. Ten souhlasí a na vyhlídce nad řekou ho zasvětí.

KARLAZ v dvaceti devíti promluvách vysloví, co je v životě důležité. Oživí příběhy dávno zapomenutých klášterů, pouštních oáz i zaniklých měst. V nadčasových rozmluvách s chromými poustevníky, zkušenými léčitelkami a mocnými vládci nabídne praktické instrukce k řešení zásadních životních otázek.

Dotkne se témat, jako jsou vztahy, sebepoznání, mluvení, hřích, temná noc, strach, bolest, víra, čas, smrt, pořádek, peníze, vděčnost, odpuštění, lpění, meditace, cítění, myšlení a hledání životního poslání.

Znáte z DVTV, Reflexu, Cukrfee a Českého rozhlasu!

 

Sdílet 0

Nakladatel
Tomáš Gavlas Publishing
jazyk
čeština
Počet stran
198
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda