Jeden rok E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Myslíte si, že po smrti dojdete klidu? Ne, když budete mít smůlu. Já ji měla. Překvapivě. Místo odpočinku jsem se dočkala bandy vyšinutých smrtek, které si svůj čas mezi sbíráním duší krátí vztahovými peripetiemi, za něž by se nemuseli stydět ani hrdinové telenovel, dramatů, tragédií a tragikomedií všeho ražení. Takže vítejte v Ruinách, domově… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Myslíte si, že po smrti dojdete klidu? Ne, když budete mít smůlu. Já ji měla. Překvapivě. Místo odpočinku jsem se dočkala bandy vyšinutých smrtek, které si svůj čas mezi sbíráním duší krátí vztahovými peripetiemi, za něž by se nemuseli stydět ani hrdinové telenovel, dramatů, tragédií a tragikomedií všeho ražení. Takže vítejte v Ruinách, domově Smrťáků. Jsem Ema a budu vaše průvodkyně.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
383
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček V_had@outlook.cz registrovaný uživatel

    Lehká odpočinková kniha, do které jsem se snadno začetla. Vrátíte se zpátky do mladších let, kdy prožijete vlastně první zamilování. Ještě ke všemu v jiném světě a každou chvíli jim to nějaká situace / člověk / tvor překazí :D Vtipná, nepřekombinovaná, pohodová.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Štěpánková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tenhle svět se fakt povedl. Parádně napsaná knížka u které se člověk zasměje a oddechne si. Můžu doporučit.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    "Jediná jistota je smrt." . "Smutné je, že člověk se většinou ze svých chyb poučí až po smrti." . Ach bože, zamilovala jsem se do další české autorky.. Proč jen jsem čtení odkládala tak dlouho. Autorka píše energicky, vtipně a opravdu velmi poutavě. . Hlavní hrdinou je zde smrtka Ema. "Někteří by možná řekli, že jsem pesimista, ale já se raději považuji za optimistu s bohatými zkušenostmi." Je velmi přátelská, ale trvá jí se otevřít. Já si jí ale zamilovala tak, jak je. Povahově mi byla velmi blízká. . "Jen utíkej.... Wolverine" Moc se mi líbí celý propracovaný fantasy svět a všechna překvapení, která si zde pro nás autorka připravila. Nic není tlačeno na sílu a krásně to k sobě zapadá. . "Strach je hybatel lidstva. Není žádná důležitější emoce než strach." . I když je kniha plná vtipu se špetkou romantiky, najdete zde i hlubší myšlenky a trochu toho dramatu.. . Půl hvězdičky ✨️strhávám za trochu nedotažené romantické scény, to mi tam fakt chybělo.. Autorka vás napne a pak hodí konec kapitoly.. Jo a taky mě prvních 50 stran štvalo to, že nakonec má být s někým jiným, než s kým to vypadá. . Nakonec jsem si samozřejmě tajemného Eskara moc zamilovala a neměnila bych.. . Vyzdvihnout musím i plno vedlejších postav, většinu si oblíbíte. Už se moc těším, až se do Ruin vrátím s dalším dílem s novým párem. "Já se bojím.." "Já taky, můžeme se bát spolu." ♥ Tuhle knihu vám opravdu moc moc doporučuji.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Lőffler registrovaný uživatel

    Knihu jsem četla jak už je u mě zvykem ve štafetě. Celkově knihu hodnotím kladně, i když se tam našlo pár nedostatků, jako drobné chybky v textu nebo pár nudnějších spíš vycpávkových částí, které toho do děje moc nepřinesly. V knize jsem, ale našla více pozitiv. Naprosto skvělý byl sarkasmus hlavní hrdinky Emy a taky její chemie s Eskarem. Oblíbila jsem si i vedlejší postavy Erika, který svými poznámkami mohl soupeřit s Emou a taky Luciena, který mi velmi připomínal svého jmenovce ze série Dvory od SJM. Díky jednotlivým postávám jsem se u knihy i dost pobavila Dokonale byli do příběhu zapracovány i různé narážky na knihy a flmy, což mě velmi potěšilo. Nápad Smrtek žijících si běžné životy a celkové zpracování Ruin bylo velmi povedené a kniha byla velmi čtivá. Už se těším až se do Ruin podívám znovu a doufám, že tentokrát v nich budu častěji potkávát Emu a Eskara pohromadě :)

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Koucká Krátká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pár chybek by se našlo, kdybych chtěla být šťoura, ale celkově se mi příběh líbil. Vše šlo postupně a svižně kupředu, spisovatelka píše čtivě, za chvilku na vás ťuká konec. Oceňuji především zajímavý a neotřelý nápad. Pěkný, odpočinkový zážitek.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Žaneta Zavidčáková registrovaný uživatel

    Po delší době kniha, kterou jsem si zamilovala. Četla se sama a já se modlím za pokračování!!! ♥

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Luci registrovaný uživatel

    Nečekejte velká epická dobrodružství, je to spíš romantika. Ale i tak si knížku užijete, zasmějete se, zasníte a nakonec budete litovat, že návštěva Ruin nebyla delší. :)

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda