Houpačky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů. Cestu jim komplikuje jen zdravotní… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejen mladí a krásní vedou tajné životy

Zdena a Jiřina jsou nerozlučné kamarádky, které nežehrají na svůj pokročilý věk a chtějí si zbytek života pořádně užít. Ulítávají na erotické seznamce, vychutnávají si víno, hledají vášeň v mužské náruči – a klidně kvůli tomu všemu ujedou na kole sto dvacet osm kilometrů. Cestu jim komplikuje jen zdravotní stav Zdeny, která trpí počáteční fází Alzheimerovy choroby. Tu však, aspoň na chvíli, zažene omamná vůně trávy. Kdy jindy se odvázat než teď?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2021
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Dramedie, kombinace dramatu a lehkého humoru, to je to, co mám rád a čeho si vážím. Autorka se drží přesně v tomto ranku žánrů a já tleskám. Poté, co dokončím aplaus, přijde první slzička. Jestli to bylo spíše díky vtipu či dojetí, už neřeším. Obojího je tam docela dost. I když je to na moje poměry docela krátký příběh, skrývá v sobě mnoho.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.1 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Taťana Hůlkova registrovaný uživatel

    Houpačky jsem měla rychle přečtené. Kina se četla sama jsem zvědavá na Vířivku

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026719496

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh dvou kamarádek – Zdeny a Jiřiny. Již nejsou nejmladší, ale zbytek svého života rozhodně nechtějí prosedět někde doma. Hledají nové výzvy a třeba i mužskou náruč – nejen na erotické seznamce. A dostávají i různé bláznivé nápady – vydat se na kole 120 km a počátečního Alzheimera začít léčit trávou. Život se prostě musí prožít. Tak tohle byla knížka, jakou už jsem dlouho nečetla :-D Od začátku neskutečně vtipná (některé pasáže musíte brát s nadhledem). Když jsem knihu četla v čekárně u lékaře, musela jsem si dávat pozor, abych se tam nezačala smát nahlas Je to jízda od začátku až do konce. Nejsou zde žádná hluchá místa, celou dobu si čtení budete užívat. Kromě vtipu Vás tu zasáhnou i části s vážným tématem, které však k životu patří a knížku skvěle doplňují. Celkově je to hodně ze života, i když ne každý si na takový život troufá. Knížka se četla úplně sama, je skvěle napsaná. Při čtení jsem si dokázala představit, že by byl příběh zfilmovaný, úplně jsem ho viděla před očima. Pokud hledáte knížku, u které se opravdu zasmějete, tak Houpačky rozhodně doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026719496

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Kestlerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nádherná kniha, krásně se čte, příběh ze života. Ukápla mi i slza. Mohu jen doporučit.

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026719496

  • 5 z 5 hvězdiček Draha registrovaný uživatel

    Úžasná kniha od úžasné spisovatelky. Pro všechny co zapomínají žít a plnit si sny.

    Kniha, MOTTO, 2021, 9788026719496

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda