Dům krásy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dramatické osudy různorodých žen, které hledají svoji životní cestu a spravedlnost ve městě plném chudoby i bohatství, korupce a násilí. Kosmetička Karen se přestěhuje do Bogoty, aby si zajistila lepší život a mohla se postarat o svého čtyřletého syna. Získá zaměstnání v salonu zvaném Dům krásy a při práci vyslechne od svých zákaznic mnohé… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dramatické osudy různorodých žen, které hledají svoji životní cestu a spravedlnost ve městě plném chudoby i bohatství, korupce a násilí.

Kosmetička Karen se přestěhuje do Bogoty, aby si zajistila lepší život a mohla se postarat o svého čtyřletého syna. Získá zaměstnání v salonu zvaném Dům krásy a při práci vyslechne od svých zákaznic mnohé tajnosti a intimnosti. Stane se důvěrnicí psychoanalytičky, kongresmanovy manželky, známé televizní moderátorky i umořené matky, která hledá spravedlnost v zemi, kde pravda patří pouze těm, kdo si za ni mohou dovolit zaplatit.

Karen netuší, že právě díky své práci se zanedlouho stane klíčovou svědkyní při vyšetřování vraždy. Jedna z jejích klientek, mladá studentka Sabrina, je totiž nalezena mrtvá. Kdo ji zavraždil? A proč vyšetřovatelé dávají od případu ruce pryč? Karen brzy zjišťuje, že život v hlavním městě je mnohem nebezpečnější, než si vůbec dovedla představit.

-----

Doposud se zdálo, že thrillery z Kolumbie jsou jen o zarostlých a brutálních drogových baronech. I přes autorčino povědomě znějící příjmení pojednává ovšem tento výjimečný thriller převážně o ženách a nabízí úplně nový pohled na utrpení, násilí a korupci. 
-Le Figaro

Kniha Dům krásy v sobě ukrývá mnoho témat a žánrů. Je to společenský román s prvky bildungsromanu, který líčí život v hlavním městě, i thriller plný korupce a politických intrik. Především je však román Melby Escobarové příběhem o násilí a lži. Felipe Cammaert — literární vědec Temný a realistický román Dům krásy je feministickou odpovědí na seriál Narcos.
-L’Express

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Miluše registrovaný uživatel

    Četla se lehce a celkem rychle....jen v příběhu bylo dost postav ve kterých jsem se sem tam ztrácela...knížka neurazí ani nenadchne....pošlu ji dál....už si znovu nepřečtu.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775610

  • 3 z 5 hvězdiček Karolina registrovaný uživatel

    Trošku jsem se ztrácela v ději, bylo to pro mě dost zmatečné, ale četla se mi velmi dobře a konec mě překvapil.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775610

  • 2 z 5 hvězdiček Jess registrovaný uživatel

    Nic moc.

    Kniha, Host, 2018, 9788075775610

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda