Temná tajemství E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na policejní ústředně zvoní telefon. Šestnáctiletý chlapec Roger zmizel a jeho matka si dělá starosti. Je po něm vyhlášeno pátrání a skupina mladých skautů zanedlouho nalezne v bažinách jeho zohavené tělo. Rogeru Erikssonovi někdo vyřízl srdce z hrudi. Případ přebírá švédská kriminálka a využívá nabídky pomoci od… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na policejní ústředně zvoní telefon. Šestnáctiletý chlapec Roger zmizel a jeho matka si dělá starosti. Je po něm vyhlášeno pátrání a skupina mladých skautů zanedlouho nalezne v bažinách jeho zohavené tělo. Rogeru Erikssonovi někdo vyřízl srdce z hrudi. Případ přebírá švédská kriminálka a využívá nabídky pomoci od psychologa Sebastiana Bergmana, jednoho z předních expertů na sériové vrahy. Sebastian se sice po smrti své ženy a dcery úplně vzdal policejní práce, ale má své vlastní důvody, proč chce být součástí týmu. Jeho zprvu vlažný přístup k vyšetřování se postupně mění v upřímnou snahu složit jednotlivé dílky skládačky a odhalit vraha. Ne všichni členové vyšetřovacího týmu jsou však Sebastianovou přítomností nadšeni. Jeho neurvalé způsoby a bezohledné chování, pramenící z pocitů prázdnoty po ztrátě rodiny, hraničí se zastrašováním a narušují harmonii skupiny. I přes osobní neshody se vyšetřovatelům podaří zjistit, že všechny stopy vedou jedním směrem — k prestižní soukromé škole, kam Roger chodil. Palmlövské gymnázium se na první pohled zdá být pro chlapce ideálním prostředím. Pod povrchem však dřímají temná tajemství.

 

Hans Rosenfeldt (nar. 1964) pracoval jako ošetřovatel lvounů, řidič, učitel a herec. Tvorbě pro televizi se věnuje od roku 1992. Napsal scénář ke dvaceti televizním seriálům a účastnil se přípravy různých rozhlasových i televizních pořadů.

Michael Hjorth(nar. 1963) je jedním z nejvýznamnějších současných švédských scenáristů a producentů. Je spoluzakladatelem produkční společnosti Tre Vänner. Jeho texty se pohybují napříč žánry, od komedií přes horory až k detektivkám.

Sdílet 0

autoři
Hans Rosenfeldt | Michael Hjorth
série
Sebastian Bergman 1. díl z 8
Další ze série
1. Temná tajemství
2. Učedník
3. Hrob v horách
4. Němá dívka
5. Poslední zkouška
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Jsem nadšená všemi knihami se Sebastianem Bergmanem.

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem všechny knížky této série se Sebastianem Bergmanem v hlavní roli. Knížky napínavé až do konce. Sérii jsem doporučila své mamce. Doporučuju i tomu, kdo ještě váhá.

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

  • 5 z 5 hvězdiček Marketa Vlčková registrovaný uživatel

    Velmi čtivá detektivka. Od první chvíle vtáhne do děje. Nesympaticky sympatický Sebastian a skvělý kriminální tým. Určitě stojí za přečtení i ostatní díly. Knihy nenudí, neopakují se a pokaždé přijdou s nečekaným koncem, takže máte potřebu začíst se hned do další.

    Kniha, Host, 2021, 9788027506910

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Skvělá kniha

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora