Vyšší spravedlnost E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Policejní psycholog Sebastian Bergman se smířil s myšlenkou, že jeho dny na oddělení vražd jsou sečteny, a vrátil se k přednášení a psaní. Ne však nadlouho… Bergmanova dcera Vanja se odstěhovala ze Stockholmu a našla si dočasné zaměstnání jako kriminalistka v Uppsale, kde právě vyšetřuje sérii… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Policejní psycholog Sebastian Bergman se smířil s myšlenkou, že jeho dny na oddělení vražd jsou sečteny, a vrátil se k přednášení a psaní. Ne však nadlouho…

Bergmanova dcera Vanja se odstěhovala ze Stockholmu a našla si dočasné zaměstnání jako kriminalistka v Uppsale, kde právě vyšetřuje sérii znásilnění. Pachatel napadá ženy zezadu — píchne jim anestetikum a na hlavu nasadí jutový pytel. 

Když jedna z obětí zemře, je k případu přizvána Státní komise pro vyšetřování vražd — a krátce nato i Sebastian Bergman. Roztříštěný tým musí nechat osobní problémy a neshody stranou a pokusit se brutálního násilníka zadržet. 

Vyšetřovatelům se podaří zjistit, že si pachatel nevybírá své oběti náhodně. Co je však spojuje?

 ––––

Hjorth a Rosenfeldt dokázali téměř nemožné. Jejich prózy pulzují životem a jejich postavy se nadlouho zabydlí ve vašich myslích a srdcích. Hlavního hrdinu si zamilujete navzdory jeho povaze a zápletky jsou zamotané tak, že nevyjdete z údivu.
– severskedetektivky.cz

Hjorth s Rosenfeldtem vědí, jak vystavět zápletku a stupňovat napětí. Jejich silnou stránkou je psychologie.
– Uppsala Nya Tidning, Švédsko

Vynikající série. Šestý díl řady o policejním psychologovi Sebastianu Bergmanovi si v ničem nezadá se svými předchůdci. Napětí od začátku do konce, mnoho překvapivých zvratů a výborně vykreslené postavy.
– Litteratursiden, Dánsko

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka Zavřelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Co čekat od Hanse Rosenfeldta, který napsal scénář ke světově proslulému (Dánsko, Švédsko) seriálu Most. Jen to nejlepší...Patří mezi špičku autorů severské krimi.

    E-kniha, Host, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Libuše registrovaný uživatel

    rychle přečteno

    Kniha, Host, 2021, 9788027506965

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora