Temná tajemství Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Temná tajemství Audiokniha (mp3)

Součástí série: Sebastian Bergman 1. díl z 8

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Erikssonovi, který nedávno přestoupil na soukromé gymnázium, někdo vyřízl srdce, a… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy! Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Erikssonovi, který nedávno přestoupil na soukromé gymnázium, někdo vyřízl srdce, a tak místní policie celý případ raději přenechá státní kriminálce. Což se s přibývajícími mrtvolami a falešnými stopami ukazuje jako čím dál lepší nápad. Vždyť najít vraha se nedaří ani věhlasnému policejnímu psychologovi Sebastianu Bergmanovi – toho času na odpočinku –, který se sice do vyšetřování zapojil z čistě soukromých důvodů, ale jeho zprvu vlažný přístup brzy vystřídá stará touha být tím, kdo zapeklitý případ vyřeší jako první. Jisté je pouze jedno – všechny stopy vedou ke zmíněné prestižní škole, za jejímiž zdmi se ukrývají temná tajemství… První díl úspěšné kriminální série s postavou precizního, ale sebestředného psychologa a nenapravitelného sukničkáře. „Psychologie je silná stránka této výborně napsané detektivky.“ – Milena Nyklová, Knižní novinky. „Strhující popis týmové práce se všemi klady i zápory.“ – Jana Semelková, Kultura21.cz. „Neuvěřitelně chytré.“ – De Telegraaf. „Nejlepší švédský debut po Larssonovi...“ – Kristianstadsbladet.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
18.07.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
16:26:42

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Jsem nadšená všemi knihami se Sebastianem Bergmanem.

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem všechny knížky této série se Sebastianem Bergmanem v hlavní roli. Knížky napínavé až do konce. Sérii jsem doporučila své mamce. Doporučuju i tomu, kdo ještě váhá.

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

  • 5 z 5 hvězdiček Marketa Vlčková registrovaný uživatel

    Velmi čtivá detektivka. Od první chvíle vtáhne do děje. Nesympaticky sympatický Sebastian a skvělý kriminální tým. Určitě stojí za přečtení i ostatní díly. Knihy nenudí, neopakují se a pokaždé přijdou s nečekaným koncem, takže máte potřebu začíst se hned do další.

    Kniha, Host, 2021, 9788027506910

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel

    Skvělá kniha

    Kniha, Host, 2013, 9788072947096

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 479 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora